Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Facebook (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3948)

Dus 06-18-2010 22:47

Ati, hogy bírod?? 4800 ismerős, nem gyenge. :D

Ati 06-18-2010 22:57

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 256394)
Ati, hogy bírod?? 4800 ismerős, nem gyenge. :D

Persze, mert elkezdtem játszani azzal az idiótasággal, a farmos játékkal. És annak az a lényege, hogy spammelj, és minél több ismerősöd legyen.

(Napi morgolódásom: ha Facebook alkalmazást akarsz fejleszteni, akkor el kell fogadnod a felhasználás feltételeit, ahol világosan le van írva, hogy semmi előnyt nem adhatsz az ismerősök száma alapján. Ehhez képest a farmos játék, és az összes többi, amit ők csinálnak, másról se szól, csak spammeld tele az ismerőseidet, mert máshogy nem tudsz haladni, csak ha minél több ismerősöd játszik. Dehát ők sok pénzt hoznak a facebook-nak, így valószínűleg ebből az okból nekik nem kell betartani a mindenki más által betartandó feltételeket. :-/ )

Dus 06-19-2010 20:24

Hát igen, ez már csak így van...

Még jó, hogy direkt nem kezdtem el játszani az fb-n, mondván, már az is nagy teljesítmény tőlem, hogy hajlandó voltam beregisztrálni. :D

Redback 05-05-2011 21:39

Nektek is rosszalkodik mostanában a facebook? Nekem kommenteket nem jelenít meg egy-egy üzenőfali bejegyzésemnél :(

Ati 05-05-2011 22:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286786)
Nektek is rosszalkodik mostanában a facebook? Nekem kommenteket nem jelenít meg egy-egy üzenőfali bejegyzésemnél :(

Te írod, és nem jelenik meg, vagymire gondolsz?

Vagy más spammel, és mire odaérsz, már törölve van? Ez utóbbi esetben örülj neki. :)

Redback 05-05-2011 22:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286792)

Vagy más spammel, és mire odaérsz, már törölve van? Ez utóbbi esetben örülj neki. :)

Pistike Kis hozzászólt az állapotodhoz. Megnézem, sehol semmi. Megkérdezem Pistikét, azt mondja ő tényleg hozzászólt, és látja is.

Tsobi 05-05-2011 22:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286794)
Pistike Kis hozzászólt az állapotodhoz. Megnézem, sehol semmi. Megkérdezem Pistikét, azt mondja ő tényleg hozzászólt, és látja is.

Ilyen szokott lenni.. majd elmúlik.

Dus 05-05-2011 22:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286792)

Szerintem erre gondolt. Az esti órákban nálam is előfordult. Picit nagy terhelést kaphatnak a szerverek. Tenni ellene nem nagyon lehet. Vagyis igen: ne facebookozz. :D

Ati 05-05-2011 22:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286794)

Nem szinkronizálódtak még a szerverek, és te másikat látsz, mint ő. Ez is normális, pár perc múlva látni fogod.

Redback 05-05-2011 22:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286799)
Nem szinkronizálódtak még a szerverek, és te másikat látsz, mint ő. Ez is normális, pár perc múlva látni fogod.

Köszi szépen a választ. A másikat Dus adta, hogy biztos terheltek, mert ez már több mint egy órája fenáll, nem először.

All times are GMT +1. The time now is 10:00.