Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

bari 08-01-2006 12:25

Ez meg épp most történt, egy föld ütésem után :)

-bocs de azt miért tetted?

-Ne haragudj, de valahova mennem kellett földért, és te voltál a legközelebb...

-jó, de többet ne csinálj ilyet lécci

-ígérem, többet nem leszek rossz:-)

Lompi 08-04-2006 10:12

egyszer a szövim nyitott tk-t valakire, és lopikáltuk. megtámadta a szövim, de lepatant, mi meg visszakisértük 2-3 sereggel fejenként. jött is a ződ, hogy jól fel leszünk jelentve JKSz-ért :)

DearCody 08-04-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by Lompi
egyszer a szövim nyitott tk-t valakire, és lopikáltuk. megtámadta a szövim, de lepatant, mi meg visszakisértük 2-3 sereggel fejenként. jött is a ződ, hogy jól fel leszünk jelentve JKSz-ért :)

Hűha! Szövitámadás is JKSZ-nek számít? :D Írok is a szövifórumra, h ilyet nem szabad és vigyázzunk! :D

Dragi 08-05-2006 10:51

Kedvenc üzenetem egyike amit kaptam :)

****** (######) - 2006-02-24 17:02:11
Jól van kiscsillag!
Lopjál csak nyugodtan csak egyszer kapjalak el még a sz**t is kitaposom belőled!!!!!!!!!!!!!

Na azóta 2-3* átgyalogoltunk rajta :):cool:

Yurika 08-05-2006 23:42

Sziasztok.

Egyik kedvencem: meg fel-elf koromban az 5-on lopok egy csavotol, jon a zold,h szeretne ha tobbet nem lopkodnek. Valasz: En nagy hazat szeretnek:).
Es feltelt a keszultsegem...:D

Synkel 08-06-2006 14:25

Ilyenem nekem is van.
Lopott a félelf, írtam, nem kéne. Aszongya, tartsak több tolit, ha nem akarom, hogy lopjanak. A sokadik mészár után, mikor egyezkedni próbált írtam tartson több íjat, ha nem akarja, hogy mészárolják...

PEZ 08-06-2006 16:21

Kiváncsiskodóknak küldtem egy módosított gömböt, miszerint a fajom: Mopsz :D

(Igaz már régen volt)

exair 08-06-2006 17:08

Most arra próbálsz célozni, hogy régebbi az orid, tehát biztos van talonban 200 millád és majd jól megdobálsz az érmékkel hogy fájjon vagy mi? :)
Ajánlj fel a pápának 50 millió aranyat holnap délig, és áldását adja a túlélésedre.

en ezt az uzit kaptam kb 2 perce, kivancsi vagyok hogy fog atjonni 1,5k toronyijon 55% hadugyi tekivel es 2k elittel bevedett orimon, persze ha tamad akkor visszakiserem 2 sereggel, holnap beszamolok rola, ha addig nem gondolja meg magat a gyerek :P
csak azert irtam be, mert szerintem eleg vicces :D

Synkel 08-06-2006 20:11

Ez télleg jó:D:D
Különösen a pápaáldásos rész tetszik:)

damien 08-09-2006 20:05

Sziasztok!

En eppen a heten nezegettem az esemenylistat es egy erdekes, szerintem vicces dologra lettem figyelmes. Ime: DeathMetal hatalmas meszarlast vegzett Isten fia(Jezus) orszagaban.:D :D

All times are GMT +1. The time now is 14:20.