Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   SOS! Visszaélés. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3919)

Tsobi 11-27-2009 06:26

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 230495)
Kaptunk egy papírt... kitöltöttük, leadtuk. Válasz 30napon belül, vagy ha nem, küldenek levelet.:D
Ennyit haladt az ügy közel 3 hét alatt.:)

Számíts rá, hogy a felelős hivatal a határidő utolsó napján fogja megküldeni a választ. Kitartás!

Cassandra 11-27-2009 07:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230498)
Na jó, de azt a papírt 3 héttel ezelőtt is ki lehetett volna tölteni. :)

Őőő... miután ezt ők küldték e-mailben és miután ők ezt előzetesen megvizsgálták és úgy küldték csak el... ígyaztán kicsit elhamarkodott kijelentés ez részedről.:)
A kiscsaj így is el volt ájulva, hogy ilyen létezhet, stb, sztem életében nem találkozott azzal a nyomtatvánnyal sem.

Ati 11-27-2009 08:41

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 230528)
Őőő... miután ezt ők küldték e-mailben és miután ők ezt előzetesen megvizsgálták és úgy küldték csak el... ígyaztán kicsit elhamarkodott kijelentés ez részedről.:)
A kiscsaj így is el volt ájulva, hogy ilyen létezhet, stb, sztem életében nem találkozott azzal a nyomtatvánnyal sem.

Asszem ennél a banknál nem fogom a pénzügyeimet intézni. :D

De most komolyan... Ha egyszer kitöltöttetek mindent, és meg is vizsgálták (?), akkor mit kell még töltögetni? Azóta se változott a helyzet. Miket töltetnek még ki Veletek? :-o

Cassandra 11-27-2009 09:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230533)
Asszem ennél a banknál nem fogom a pénzügyeimet intézni. :D

De most komolyan... Ha egyszer kitöltöttetek mindent, és meg is vizsgálták (?), akkor mit kell még töltögetni? Azóta se változott a helyzet. Miket töltetnek még ki Veletek? :-o

Nem:)
Írtunk E-mail-t, válaszoltak, kértek adatokat, megírtuk, telefonáltak pestről, hogy ők akkor most elküldenének pár iratot, mert hogy ez egy ciprusi cég, stb, fáradjunk be vele a bankhoz. Ez történt meg most.:)

Ott mikor előszőr kifogásoltuk ezt az utalást nem is említettek ilyen lehetőséget nekünk. Csak a központi "kivizsgálás" után küldték a papírokat... ami alapján most jól elidítják a vizsgálatot.:p

Cassandra 02-02-2010 16:06

A UniCredit Bank malmai igen lassan őrölnek, de őrölnek.:D
Ma délelött megjelent a bankszámlán a lenyúlt összeg, hozzá kell tenni, se a késésről, se a vizsgálat eredményéről semminemü értesítést az elmúlt 3-4 hónap alatt nem küldtek, csak az SMSt, hogy visszakerült az összeg a számlára.:)

De ezek már részletkérdések, most egyszerüen örülünk.:)

Ati 02-02-2010 16:09

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 239472)
A UniCredit Bank malmai igen lassan őrölnek, de őrölnek.:D
Ma délelött megjelent a bankszámlán a lenyúlt összeg, hozzá kell tenni, se a késésről, se a vizsgálat eredményéről semminemü értesítést az elmúlt 3-4 hónap alatt nem küldtek, csak az SMSt, hogy visszakerült az összeg a számlára.:)

De ezek már részletkérdések, most egyszerüen örülünk.:)

No ennek örülök. :) És Te még le akartál mondani róla. :p Még jó, hogy itt vagyok. :D

Cassandra 02-02-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239475)
No ennek örülök. :) És Te még le akartál mondani róla. :p Még jó, hogy itt vagyok. :D

A mai világban... csodálod?:) Jóóó, jó. ;)
És köszi a helpet.:) Nagy öröm ez mostanában, pláne, hogy idén egyelőre többet voltam táppénzen, mint dolgozni.:) :D

Ati 02-02-2010 16:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 239478)
pláne, hogy idén egyelőre többet voltam táppénzen, mint dolgozni.:) :D

Jájj, mi történt? :eek:

Cassandra 02-02-2010 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239479)
Jájj, mi történt? :eek:

Semmi, nátha.:D Illetve, volt egy hangszálgyulladásom, az elmúlt vissza mentem dolgozni, erre kitereltek az udvarra 3 egymást követő nap, fagyott virágföldet + marhasz*rt pakolni -10 fokba a nátha az után jött.:D

Ati 02-02-2010 16:39

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 239480)
Illetve, volt egy hangszálgyulladásom

Ha otthon állandóan üvöltözöl. :D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:51.