![]() |
A fordulást azonnal meg lehet ejteni,az nem számít klán ki- és belépkedésnek.
|
Quote:
én csak egy extrém példát irtam hogy mennyibe kerulhet egy ilyen sikertelen utés(de létezik is ilyen ori aminek ennyibe kerulne) a szintlépést se keverd bele mert szintetlépni ugyanugy lehet sereg elol igyis meg ha 2 koros a kilépés akkor is és ettol jonne meg a játék izgalma hogy visszajon vagy sem az ellen es nem venné el a játékélményt a támado féltol aki nem akarja megkockáztatni hogy sereget kapjon az ne lépjen klánba ha meg már klánbalépet viselje a kovetkezményeit |
Quote:
|
Quote:
Ki tudja kinek mennyi hekit kell leadni, ki tudja kinek mennyi a kedvezmányese. Na ezt kell beszorozni a kilépett tagokkal, persze csak akkor ha vissza is akarnak lépni:D 5-6 tagnál vagy többnél ha csak 400 hekit számolok leadásra, azért az nem kevés föööd tetejébe visszalépsz lehet hogy rosz helyre essel, na bumm ujra veszithetsz földet. tehát akkor fekete fehéren lássam ez lenne a cél?? " 8 tagu klán rááll a másik 8 tagura. A védekező nincs felkészülve, ergo a veszteséget minimalizálni szeretné, szembe menni nem tud mert 4 tag dolgozik utazik, tehát nem tud gép elé jönni, tehát kitesz mondjuk 6 tagot. Na most ha késleltetve lenne a kilépés, akkor be is verik, tetejébe a tagok is kilépnek, tehát visszajövetelnél ujabb földleadás lenne." remélem rosszul gondoltam, és értelmeztem a célt |
Quote:
szintlépés lesz majd következőleg tiltva:D mert más esett nem lesz jo, lefordul a fele klán:D Ergo tiltsuk be:p az csak támadonak élmény ha hozz sok sok hekit a vesztesnek nem:D bár lehet hogy élménynek veszik, a mai világba van aki ennek örül van aki annak. Furi egy világ van helyes akkor én ugy akarok játszani hogy klánba nem lépek be, csak ugy mennék, hogy is kell az ilyen?? (ezt te se mondtad komolyan, gondolom én komolyan) |
Quote:
ha nem lépsz klánba tutira nem fognak leverni ez 100% :D aki ennyire félti a seggét az minek lép klánba ? nem akarok lenézni ezért senkit mert amég vannak kiskapuk kidobálás/elfokozás addig mindig lessz akinek jol fog jonni és kihasználja szimplán azért mert igy jobban megéri és kevesebb foldet veszit vagy éppen semmit más kérdés hogy az ilyen kiskapukat szerintem be kéne csukni hogy élvezhetobb legyen a játék |
Quote:
és ha késleltetve lenne meg se nyomnák a kilépes gombot ugy nem lenne pluszba semmi veszteséguk bár tobb lenne mint igy és a támadó fél megkapná a megérdemelt foldet mert erosebb volt és jobban felkészult |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nos nem lenne ilyen probléma ha menne a hadüzi és 24 kör mulva látható ráállás nélkül lehet támadni 48körig. Ha a 24 kör alatt kiteszik a klán felét a "félősök" akkor nincs gond mert nem lesz támadás DE FÖLDLEADÁS SEM a támadóknál! |
Quote:
Szerintem mindkét kiskaput meg kéne szüntetni, Vityu ötlete nem rossz. |
All times are GMT +1. The time now is 22:36. |