![]() |
Quote:
Az elfet se kell gyengíteni mégis megoldható a házifeladat. Amúgy nekem a személyes véleményem is az volt hogy az elf ki lett herélve a bunkerségért cserébe és anno nem támogattam ,de jelenleg ez van |
Quote:
Monro azt mondja, hogy egy ennyi tanyával felépített elfhez is 56% barakkos ORK (!!!!!!!!!!!!!!!!) kell. Hol van akkor még a gnóm meg az óriás?? Sehol! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mégis mit vártok? Ezt? Ház 876 Barakk 1500 Tanya 250 Kovácsműhely 0 Könyvtár 0 Raktár 10 Bányák 0 Őrtorony 1500 Kocsma 300 Templom 350 Piac 0 Kórház 0 Bank 13 Üres terület 0 Hektárszám: 4799 Nem is értem komolyan hasraütve kitettem az első éplistát és ti már meg is oldottátok... Gracca ügyesek vagytok csak éjjel menjetek mert a többi elf akik tudjátok csak napi 2x lépnek be 10% barakkal szépen átütik a maradék helyeteket amit egy kajatermelő ori engedélyez :) Simán üthető tudom. Na akkor üsd át ezt a fentit és tedd ki milyen éplistával csinálod ;) |
Quote:
|
Quote:
az eredeti éplistát egy 68% barakkos ork tudós ugy beveri, h kísérésnek sincs értelme azonos morál mellett, mert annyi védelme marad otthon az orknak. |
Jelenleg az elf szerintem tökéletes arra, amire szánták: egyedül, kevesebb időráfordítással haladni, úgy hogy közben össze tudod szedegetni amire szükséged van, de cserébe nem tudsz hatékonyan visszavágni tolikkal-varikkal, és egy értelmesen összerakott szövi átüt.
mod: de szép hosszú mondat lett:D A-ban a sok beton a fordulási rendszer miatt van, még a B-ből való fordulás törlését is támogatnám akár, bár tudom hogy ezt lehetetlen lenne megetetni azzal akinek nem érdeke... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |