![]() |
Quote:
|
Várom már nagyon, hogy végre induljon a tesztidőszak, mert mióta tudunk róla, azóta volt pár eszement ötlet is, mint pl ez (ez a saját véleményem)
Nekem ez úgy lenne elfogadható, ha 24 óra alatt egyszer használhatná bárki is és min 20% készüesést eredményezne... *böffff* PS: Fegya, ugye téged is látunk majd A_ban nem SZK-n tesztelgetni, nem csak ötletgazda vagy? :) |
Quote:
ezzel a javaslattal (pláne ha hozávesszük az én varikészültség rontó ötletem is) semmi esélyük nem marad még egy bénább szövi ellen sem. |
Quote:
|
Nem szavazunk róla? :)
|
Quote:
Na mindegy úgy látom a többi részében az írásodnak csak olyan van ami már elhangzott korábban, ugyhogy azt hiszem egyetértünk a támogathatóság kérdésében. Nekem nem szívügyem ez a módosítás, de abszolut lehet létjogosultsága. Nem játszom lejjebb ugyhogy kimaradnék a szavazásból is nekem mindegy meylik oldal az erősebb lobbi. Egyedül azért álltam ki Fegya javaslata mellett, mert mint minden mást is mindenféle átgondolás vagy indoklás vagy módosítási javaslat nélkül kikukázzák sokszor még jóhírű bajnokaink is és ez kimondottan zavar. |
Quote:
hmm tekilopás?:D gondolom vettél már be te is plusz tekit egy támadás előtt arra számítva, hogy lelopják.. Meg az alábontás? azt gondolom pontlistát is frissítettél már eleget kv előtt.. :) szal asszem ezek amik taktikai elemek lehetnek, mert ki lehet védeni. de egy katmorálrontást, hogy védsz ki? ellen vari is lesz rá?:) a többiben egyet értünk:) nekem sem szívügyem, de túl erős ne legyen. és túlzottan se rövid, se hosszú távon ne lehessen varaikkal rontani a katmorált, mert mint a neve is mutatja katonai morál, azért alapvetően a vesztes csaták rontsák és ne az ellen varijai. |
Quote:
|
Quote:
Igazán azért indítottam, mert elegem lett az olyan javaslatokból, amelyek szinte nem módosítják a jelenleg megszokott játékmenetet. |
Wand, a tekikopásra fel lehet készülni, de az alábontás, ha mindketten bontanak, akkor kiszámíthatatlan, hogy melyiknek sikerül.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:00. |