![]() |
Quote:
Jobb lesz veled jóban lenni :p |
en egy tipikus allat vagyok, volt olyan hogy 5. szinten mikor jottem vedelem alol egyszer (!) beutottek, en szepen elraktaroztam a sorszamat, es 3. szinten addig zuztam, amig nem torolte az orszagat, nem erdekelt a bocsanatkeres :DD
|
Quote:
|
Bár alapvetően az a véleményem, hogy a bosszúnak nagyobbnak kell lennie a sérelemnél, de az ilyen védelem alól épp kijövős 200 hekis támadásokkal, lopásokkal nem szoktam foglalkozni... Tulajdonképp miért vártál vele 3. szintig? Akkorra gyengült meg kellőképpen ahhoz, hogy egy brutális állat is elintézhesse?:rolleyes:
|
már több embertől is kérdeztem, hogy egy-egy ilyen kudarc után miért törlik az országokat? engem is nulláztak, zuhantam is nagyot, de max 2 hónap alatt rendbehoztam az orit.
most már lassan nem is kell mondanom, hogy a lassú csopiban. :) amúgy elterveztem, hogy ha nem is fogom szétszedni az illetőket, de mindenképpen fogom szívatni folyamatosan. elég lassan haladt a szövi, szal nem lett volna gond utolérni őket. csak hát sajnos jött egy fél éves időszak, amikor nem tudtam játszani. a sors iróniája, hogy amikor visszajöttem a szabiról, nagyon közel álltam ahhoz, hogy szövizzek az egyik tag másik orijával. :) |
Én már voltam mindkét oldalán a bosszúnak szóval van rálátásom. :D
A korrekt (esetleg kicsit nagyobb :D ) revans híve vagyok. Ami felbosszant az az üziben fenyegetés. Az kiváltja a feltételes pusztító-reflexeimet. Ha viszont a másik oldalra kerülök elvből nem szabizok. Inkább kapjon szét, vagy leüttetem magam stb. De nem szabizok. :mad: A törlés meg szóba sem kerülhet. Azért van egy rövid feketelistám de oda be kell küzdeni magát a delikvensnek. Lekerülni pedig nem lehet. A bosszú nálam attól is függ ki az ellen. :) Fordulás után valami kezdő rajtam kezdte próbálgatni a mágiát (kb. 15 varival). Írtam neki pár sort a realitásokról erre udvariasan tanácsokat kért a kezdéshez. Röviden összefoglaltam neki. Megfogadhatta a szavaimat mert pár nap múlva már vele volt tele a krónika - zölden. :D Azóta is nyomul nem is szarul. :) |
:ddd
Van olyan eset amikor nem is kell tenned semmit a bosszúért.:-D Épp ma történt velem hogy eggy arc aki ezelőtt folyamatosan vitte a tekijeimet nekiment a szövimnek az összes elitjével (semmi más nem volt neki full kitámadott 3 körre) attól függetlenül hogy előtte udvariasan elbeszélgettünk zöldbe és megeggyeztünk hogy nem lop erre csinált eggy ijet. Én láttam hogy üres az orija uccu neki 5 sereggel 4 puszti meg 1 föld. Ezzel én le is tudtam volna a bosszút de kiderült hogy nem csak én tudtam az akciójáról kb 4 szövi esett neki.:-D az én 5 seregem kb 10 másikat vissza is fordított de mivel én 3 körös voltam sokan mások meg gondolom csak 2 ezért voltak akik hamarabb odaértek.:-D mire odaértek a seregeim 33 körrel volt alattam és kb 400 hekivel volt neki kevesebb. Jelenleg benne van a top 100 ban negatív előjellel.:cool:
|
mert L-ben egy felfedezgetos bekes elf vari van (volt, aztan eluszott, de ez egy masik topic temaja volt :D)
|
Quote:
|
Én ennyire sosem voltam bosszúálló, ha keresztbetesznek megkapják a magukét, de eddig csupán egyetlen egyszer fordúlt elő, hogy ország lett törölve, mert annyira "rászálltunk".:D
A többiekkel sikerült diplomatikus úton orvosolni a problémát...:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |