![]() |
Quote:
|
Quote:
Persze vannak free torrentek is, ahol nem kell visszatoltened, ilyenkor nem bunozol, es fizetned sem kell. :) |
Quote:
Hogy jelenleg miert van igy, fogalmam sincs... :) Ps: talaltam egy ilyet beirast: "Az FTP egy szar protokoll, sajnos.. A crc hiba elég gyakori, ezért érdemes a fájlokat tömöríteni vagy inkább darabolni, hisz a tömörített médiafájlok (avi,mp3,stb..) esetében nincs sok értelme a hagyományos tömörítési algoritmusoknak. És a tévhittel ellentétben nem jellemző, hogy a rilízek p2pen jelennek meg. Az már más kérdés, hogy a torrent protokollja a maga folyamatos hibaellenőrzési módszerével nagyon ritkán generál hibás fileokat.." |
Quote:
Akkor ide miért kell a 96 darab file? Ftp-nél még megértem, de ez a téma nem arról szól, hanem arról, hogy torrentezel, és a végén lesz 96 darab file-od, amikor 1 darabot akarsz végeredményként kapni. És még tömörítgetned is kell, amikor egy iso-n túl sokat nem lehet tömöríteni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
sok jó release csapat nem azért dolgozik, hogy ftp-én jelenjen meg először a munkájuk. Szóval oda-vissza tradelésről beszélhetünk torrent és ftp között. Bár nem oly rég sok csapat befejezte a munkáját. És voltak köztük nagyon jók is. |
Quote:
Na mindegy. :) Érdekes, hogy a net egy csomó dologban változik annak hatására, hogy ma már akár 120 megás neted is lehet otthon, teljesen megfizethető áron; és akkor van egy csomó dolog, ami teljesen értelmetlenül marad, látszólag csak azért, hogy szivasson embereket. Bár így legalább kevesebben foglalkoznak ezzel, emrt azt modnják, hogy fene fog 96 file-lal bajlódni, meg tömörítgetni, meg összefűzni. Végülis ez is valami, hogy nem minden KisPistike fog így filmet nézni, hanem kell hozzá legalább egy minimális hozzáértés. Oké, meggyőztem magam, hogy ez miért jó így. :D |
Quote:
|
Sziasztok!
Ha valakinek van 1st vagy core meghívója jelentkezzen nálam!:) üdv:Chris |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |