Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elit vagy íj/paci felállás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=367)

jack herrer 04-03-2006 04:16

hali:)
szerintem erossen attol fugg melyik a jobb ..
hogy napi hany oras felugyelet van az orin..
ha napi par orat jacc valaki akkor az elit sokkal jobb..
de ha jo szovi van is jo lehet 1 elit keves ij felallas..
viszont aki sokat jaccodik annak ha a szovibe van orias meg tolis akkor utos a vegyes a gyengebbeknel ij elit es a 2hadi ugyanannyi egyseg mint a vari es tolinal az extra meg paci:)
de ha minden szovitag fuggo meg sokat van gepnel akkor az ij paci felallas a legjobb ugy hogy tolist nem is tartanak :D

vonos82 04-03-2006 19:11

OFFTOPIC: bocsi a multkori OFFTOPICért
:D

ON: ha valaki íj-elit-ló felállást képez, szerintetek mi a legjobb arány?

én a 1:3:2 -t csinálom, de hátha van jobb...

Steve 04-03-2006 20:20

Épp Jack írta hogy annyi elit amennyi a szövid varisának/tolisának van. MFként már neccesebb...

Focilac 04-03-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by vonos82

Én úgy vok vele,h az elit és a paci nem fér meg egymás mellett :D
Aki jobban szereti bevédeni magát az íj-elittel jáccik,vagy sok íj kevés paci,de én személy szerint az elsőt szeretem...
Ha ugyanannyi lóval,vagy esetleg több pacival nem szeretek menni,mert nem biztosít elég védelmet...
Túl könnyen átütik akár jóval kevesebb elittel is,mintha a ló helyett elit lenne...

Steve 04-03-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Focilac
sok íj kevés paci
Túl könnyen átütik akár jóval kevesebb elittel is,mintha a ló helyett elit lenne...

Hát ez elég érdekes:D
Ha kevés pacid van aztmeg minek tartod?:D
A pacinak épp az a lényege hogy nagyobbat ütsz vele nem védekezésre szolgál alapvetően;)

Morisz 04-03-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Steve
Hát ez elég érdekes
Ha kevés pacid van aztmeg minek tartod?
A pacinak épp az a lényege hogy nagyobbat ütsz vele nem védekezésre szolgál alapvetően;)

Lehet benne valami:cool:
Már láttam olyat is hogy egy orinak 7k íj mellett volt 2k paci és elég magas hekin már meg nem tudom mondani hogy ezt hol láttam:rolleyes: és ráadásul nem átépítés előtt volt mert vagy egy hétig ott figyelt neki az a 2k ló

jack herrer 04-04-2006 00:35

Quote:

Originally Posted by vonos82

sztem mfnel az ij-elit-paci ugy jo hogy 5%tornyosij es a tobbi meg fele fele aranyban leosztva
szovibe meg ugy jo hogy ha a tolis varis full szovisegitseggel tudnak tamadni....
tehat hozzajuk jo igazodni:)

jack herrer 04-04-2006 00:42

de a full elites szovik is nagyon tutin mukodnek:)
ott meg az athivott vedelmekkel bezavarva az ellent is eleg nagy seregekkel lehet tamadni;)

Dragi 04-04-2006 07:35

Quote:

Originally Posted by Morisz
Lehet benne valami:cool:
Már láttam olyat is hogy egy orinak 7k íj mellett volt 2k paci és elég magas hekin már meg nem tudom mondani hogy ezt hol láttam:rolleyes: és ráadásul nem átépítés előtt volt mert vagy egy hétig ott figyelt neki az a 2k ló

A 2k paci hazakísérősre játszik :) jó taktika én általában hétvégiben játszom ilyet. És általában bejön főleg ha a kiszemelt ütő íj paci felállást nyomat
De visszatérve a 2k pacisra sztem az emberke keményen függő lehet és elég sokat van gép előtt kb. 25 órát egy nap :p És azért tud hazakísérni!

Morisz 04-04-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
A 2k paci hazakísérősre játszik :) jó taktika én általában hétvégiben játszom ilyet. És általában bejön főleg ha a kiszemelt ütő íj paci felállást nyomat
De visszatérve a 2k pacisra sztem az emberke keményen függő lehet és elég sokat van gép előtt kb. 25 órát egy nap :p És azért tud hazakísérni!

Na csak ha kisérésre játszik szerintem az uncsi:D
Akciózni kell persze mostanában szinte nincs is ki ellen játszani mert mindenhol a csopi 2/3-a szabin van:(

All times are GMT +1. The time now is 05:48.