![]() |
pont a westend mellett, 6os vili/metróval lehet eljutni oda
|
Quote:
már csak az a kérdés ki vállalja el ennek a nemes célnak a megvalósítását :D |
Mégsincs oan nagy kereslet erre a témára ahogy elnézem :(
|
A szervezés része sztem nem problematikus, azt akár el is vállalom.
Csak annyi kérésem lenne, hogy tényleg jan vége, február eleje legyen, mert elsősorban az ifjúság van beleszerelmesedve a csocsóba, mint játékba, s az vizsgaidőszakban erősen nyűgös. Majd körbekérdezősködöm melyik suliban hogy van esetleg szünet (ha van), mikor van vége a szenvedésnek(vizsgaszezon), s a potenciális csocsókedvelők hogy érnek rá, esetleg szétdobom ezt a linket mesin:D:D:D Az Íjászban már párszor megfordult a hódítós társaság, sztem többen ittasan is betéve tudják az utat oda, szal ebből a szempontból kézenfekvő hely. Meg mert van 6 asztal, s 4ig (esetenként csak negyed 3ig:D:D nyitva vannak). |
Quote:
Ha tudok elfogok menni! De a csatáromtól is függ :D Nem megyek oda oan emberrel akivel még nem is jáccottam együtt :) 6 asztal lol :D az már döfi :D abból 3at sztem le is lehet majd nekünk foglalni :D Lehetne egy kisebb bajnokságot rendezni :D vagy akár nagyot is :D Remélem sokan elfognak jönni! :) |
Arrakis, ne hagyj ki a sorból akkor pls! Az íjász az jó, előtte nyugatinál egy gyros?:D
|
Ejjj az a csocsó... valamikor régen nagyon tudtam :rolleyes: Bár asztalfüggő volt a dolog.
Pl a mostani modern asztalokon egyáltalán nem tudok játszani. Azok a régi asztalok voltak az igaziak :) Amikor gólt lőttek csörrgött az egész terem :D Tyűűű de régen volt :) |
A mostani játékokon élvezet játszani szerintem :)
Főleg ha vki tud bánni a labdával :) Egyszer jártam úgy hogy betértünk egy kocsmába haverokkal, tiszta szutyok volt az asztal de azért lehetett vele szórakozni :D több menet után már meguntuk hogy nem lehet semmit se kezdeni vele így tovább álltunk :D találtunk egy zsír új asztalt a környéken :D Igen ám, csak annyira megszoktuk a másik asztal lejtését akadását meg stb. hogy azon se akart eleinte semmi se sikerülmi :) Azért pár menet után belejöttünk persze :D Ez volt vagy fél éve, azóta sztem nem is nagyon játszottam :( Mondjuk a csocsó aon mintha biciklizés :D Azt se lehet elfelejteni :D |
Quote:
Én tizenévesen rengeteget játszottam. A rengeteg alatt érts napi 4-5 órát akár :D Igazi kocsmatöltelék voltam. Nekem valahogy az új asztalok nem jönnek be. Nem a lejtése + a sebessége a gond, hanem a karok súlya; ez most durva lessz :D : másképp hat rá a forgató nyomaték, és valahogy nem áll kézre. Bár játszottam a közelmultban egy asztalon, ami elméletileg méregdrága verseny asztal, de valahogy az sem volt az igazi :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:38. |