Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Csocsó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=363)

Grabi 12-20-2006 15:27

pont a westend mellett, 6os vili/metróval lehet eljutni oda

Mackosajt 12-20-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 57308)
pont a westend mellett, 6os vili/metróval lehet eljutni oda

A westendhez eltalálok :D köszi a felvilágosítást!
már csak az a kérdés ki vállalja el ennek a nemes célnak a megvalósítását :D

Mackosajt 12-22-2006 16:46

Mégsincs oan nagy kereslet erre a témára ahogy elnézem :(

Arrakis 12-22-2006 16:54

A szervezés része sztem nem problematikus, azt akár el is vállalom.
Csak annyi kérésem lenne, hogy tényleg jan vége, február eleje legyen, mert elsősorban az ifjúság van beleszerelmesedve a csocsóba, mint játékba, s az vizsgaidőszakban erősen nyűgös.
Majd körbekérdezősködöm melyik suliban hogy van esetleg szünet (ha van), mikor van vége a szenvedésnek(vizsgaszezon), s a potenciális csocsókedvelők hogy érnek rá, esetleg szétdobom ezt a linket mesin:D:D:D

Az Íjászban már párszor megfordult a hódítós társaság, sztem többen ittasan is betéve tudják az utat oda, szal ebből a szempontból kézenfekvő hely.
Meg mert van 6 asztal, s 4ig (esetenként csak negyed 3ig:D:D nyitva vannak).

Mackosajt 12-22-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 58472)
A szervezés része sztem nem problematikus, azt akár el is vállalom.
Csak annyi kérésem lenne, hogy tényleg jan vége, február eleje legyen, mert elsősorban az ifjúság van beleszerelmesedve a csocsóba, mint játékba, s az vizsgaidőszakban erősen nyűgös.
Majd körbekérdezősködöm melyik suliban hogy van esetleg szünet (ha van), mikor van vége a szenvedésnek(vizsgaszezon), s a potenciális csocsókedvelők hogy érnek rá, esetleg szétdobom ezt a linket mesin:D:D:D

Az Íjászban már párszor megfordult a hódítós társaság, sztem többen ittasan is betéve tudják az utat oda, szal ebből a szempontból kézenfekvő hely.
Meg mert van 6 asztal, s 4ig (esetenként csak negyed 3ig:D:D nyitva vannak).

Nekem teljesen mind1 hogy mikor lesz :)
Ha tudok elfogok menni! De a csatáromtól is függ :D Nem megyek oda oan emberrel akivel még nem is jáccottam együtt :)
6 asztal lol :D az már döfi :D abból 3at sztem le is lehet majd nekünk foglalni :D Lehetne egy kisebb bajnokságot rendezni :D vagy akár nagyot is :D Remélem sokan elfognak jönni! :)

Steve 12-22-2006 17:14

Arrakis, ne hagyj ki a sorból akkor pls! Az íjász az jó, előtte nyugatinál egy gyros?:D

Cece 12-22-2006 17:17

Ejjj az a csocsó... valamikor régen nagyon tudtam :rolleyes: Bár asztalfüggő volt a dolog.
Pl a mostani modern asztalokon egyáltalán nem tudok játszani. Azok a régi asztalok voltak az igaziak :) Amikor gólt lőttek csörrgött az egész terem :D
Tyűűű de régen volt :)

Mackosajt 12-22-2006 17:34

A mostani játékokon élvezet játszani szerintem :)
Főleg ha vki tud bánni a labdával :)

Egyszer jártam úgy hogy betértünk egy kocsmába haverokkal, tiszta szutyok volt az asztal de azért lehetett vele szórakozni :D
több menet után már meguntuk hogy nem lehet semmit se kezdeni vele így tovább álltunk :D találtunk egy zsír új asztalt a környéken :D Igen ám, csak annyira megszoktuk a másik asztal lejtését akadását meg stb. hogy azon se akart eleinte semmi se sikerülmi :) Azért pár menet után belejöttünk persze :D Ez volt vagy fél éve, azóta sztem nem is nagyon játszottam :(
Mondjuk a csocsó aon mintha biciklizés :D Azt se lehet elfelejteni :D

Cece 12-22-2006 17:44

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 58483)
A mostani játékokon élvezet játszani szerintem :)
Főleg ha vki tud bánni a labdával :)

Egyszer jártam úgy hogy betértünk egy kocsmába haverokkal, tiszta szutyok volt az asztal de azért lehetett vele szórakozni :D
több menet után már meguntuk hogy nem lehet semmit se kezdeni vele így tovább álltunk :D találtunk egy zsír új asztalt a környéken :D Igen ám, csak annyira megszoktuk a másik asztal lejtését akadását meg stb. hogy azon se akart eleinte semmi se sikerülmi :) Azért pár menet után belejöttünk persze :D Ez volt vagy fél éve, azóta sztem nem is nagyon játszottam :(
Mondjuk a csocsó aon mintha biciklizés :D Azt se lehet elfelejteni :D

Nah nem tudom...
Én tizenévesen rengeteget játszottam. A rengeteg alatt érts napi 4-5 órát akár :D
Igazi kocsmatöltelék voltam.
Nekem valahogy az új asztalok nem jönnek be. Nem a lejtése + a sebessége a gond, hanem a karok súlya; ez most durva lessz :D : másképp hat rá a forgató nyomaték, és valahogy nem áll kézre.
Bár játszottam a közelmultban egy asztalon, ami elméletileg méregdrága verseny asztal, de valahogy az sem volt az igazi :)

Mackosajt 12-22-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 58492)
Nah nem tudom...
Én tizenévesen rengeteget játszottam. A rengeteg alatt érts napi 4-5 órát akár :D
Igazi kocsmatöltelék voltam.
Nekem valahogy az új asztalok nem jönnek be. Nem a lejtése + a sebessége a gond, hanem a karok súlya; ez most durva lessz :D : másképp hat rá a forgató nyomaték, és valahogy nem áll kézre.
Bár játszottam a közelmultban egy asztalon, ami elméletileg méregdrága verseny asztal, de valahogy az sem volt az igazi :)

Én a Garlando asztalt vennék ha megtehetném:rolleyes: ! Azok már elég jónak számítanak! :) Azok közül is az a fajta ameik bábúinak a lába levan kerekítve :) Nah azon aztán nem semmi cseleket lehet végrehajtani :D

All times are GMT +1. The time now is 17:38.