Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hogy kezdjem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=362)

Phoenix 12-15-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55716)
nem akarok veled kötözködni de ha találsz a csopijában 200 hekin 3 olyan hadist aki átmegy rajta akkor postázok neked egy kis fröccsöt:D;)

ja bocs...az ijjászra nem gondoltam :o , de akkor is...mire lenne spécizve? mert egy hasonl felépítéssel monnyuk egy óriás sokkal erősebb lenne

Fradical 12-15-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55715)
bár akkor konkrétan nem látom, hogy hadis lennél vgay micsoda? mert mindenből így kicsit kevés van és a hadisok, tolisok simán átmennek rajtad, kivéve a varisokat :)

:( Hogy lehetne bármiből több? 50 kecó kell, mert kell az ember, őrtorony szvsz. ártani nem árt, raktár muszáj...:rolleyes:

dreaman68 12-15-2006 10:46

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55720)
ja bocs...az ijjászra nem gondoltam :o , de akkor is...mire lenne spécizve? mert egy hasonl felépítéssel monnyuk egy óriás sokkal erősebb lenne

ja mondjuk több toli mert aszem tolis akar lenni -meg ember mi lehetne más..-
a vari sztrem sok még 2k is sok lenne mert nem szaladgálnak 10k varival 200 hekinél. de sztem bőven találna az ezer tolival is olyanokat akiket lelop keményen.
az én óriásocskám is fossza a törpéket az 5 kocsmájával lol:D

Fradical 12-15-2006 10:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55720)

Nem gondoltam rá, hogy "kihegyezem" valamire, inkább "vegyigyümi":D Hülyeség? :confused:

dreaman68 12-15-2006 10:47

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55721)
:( Hogy lehetne bármiből több? 50 kecó kell, mert kell az ember, őrtorony szvsz. ártani nem árt, raktár muszáj...:rolleyes:

valamivel kockázatatnod kell. én sztem olyan 1500 tornyos íjászt tartanék és nem lopnél azoakt akinek van 10-12 hírneve:D

dreaman68 12-15-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55725)
Nem gondoltam rá, hogy "kihegyezem" valamire, inkább "vegyigyümi":D Hülyeség? :confused:

hát emberrel igen:D

Phoenix 12-15-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55724)
az én óriásocskám is fossza a törpéket az 5 kocsmájával lol:D

ezzel én is így vagyok :)
őszintén nem toom...embert még nem próbáltam, de hogy mindenből legyen az sztem nem a legjobb megoldás...valamire egy kicsit akkor is élezni kellene, mivel az ember elsősorban tolvajként hasznosítható, ezért legyen 1500tornyos ijjad, 2k varid a többi meg tolvaj, azzal már szépen ellavírozhatsz :)

Fradical 12-15-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55730)
ezzel én is így vagyok :)
őszintén nem toom...embert még nem próbáltam, de hogy mindenből legyen az sztem nem a legjobb megoldás...valamire egy kicsit akkor is élezni kellene, mivel az ember elsősorban tolvajként hasznosítható, ezért legyen 1500tornyos ijjad, 2k varid a többi meg tolvaj, azzal már szépen ellavírozhatsz :)

De ezzel a katonai akciók lehetőségét eleve feladom, nemigaz? Így pedig csak egy sunyi tolvaj leszek, ami nem igazán népszerű (legalábbis az én szememben...)

Phoenix 12-15-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55732)
De ezzel a katonai akciók lehetőségét eleve feladom, nemigaz? Így pedig csak egy sunyi tolvaj leszek, ami nem igazán népszerű (legalábbis az én szememben...)

ez tetszett :D sunyi tolvaj :)
nem igazán van olyan faj, amivel katonai akciót is lehessen végezni és még lopjon is jól
tolvajként is kimehetsz valakire földért, ha épp kitámad és üres az orija, bár akkor leszel igazán sunyi :)
röviden ennyi: választanod kell, hogy lopni, vagy támadni szeretnél?

Croissant 12-15-2006 11:00

A világért sem szeretnék beleszólni, de emberként túl sok az 50 ház...

Amúgy, bármelyik csoportban van többször 3 ori is, amelyik 200 hekin lazán átgyalogolna a tervezett / megadott felépítésű orin... Úgyhogy lehet küldeni a (többszöri) kisfröccsöket... :)

All times are GMT +1. The time now is 17:58.