![]() |
Quote:
(hibernálom a gépet) :) |
Quote:
Vannak heppjeim, ezek egyike, hogy a taskbarban szeretek mindent mindig ugyanott tartani, így nem kell azt keresgélni, hogy melyik hol van épp, hanem tudom, hogy az első ez, a második ez, a harmadik ez... A Windows pedig sajnos képes arra, hogy gondol egyet, és egy memóriaigényesebb feladat után az egészet átrendezi. :( Vagy csak az aktuálisat teszi ki a legvégére, vagy extrém esetben megfordítja a sorrendet. Ilyen kilátások mellett jobb kikapcsolni a gépet, de néha még hazsnálat közben is muszáj vagyok becsukogatni dolgokat, hogy vissza tudjam hozni a jó sorrendet. |
Két soros taskbart használsz? Ha nem, akkor azzal jobban jársz...jobban átláthatóbb az egész.
|
Quote:
|
Quote:
Egyre szoktam figyelni, hogy a totalcommander az első legyen a sorba, a többi nem lényeg:D |
Quote:
|
Quote:
A win7ben ezt kicsit elegánsabban megoldották, de nincs az a pénz hogy felrakjak egy olyan fospumpát :) |
Mi a baj a Win 7-el? Sok jót hallottam róla :) De ha a linuxszal jössz, akkor azt mondom, hogy én használom a gépet és nincs kedvem barkácsolni szoftveresen :) Eredetileg én is azt akartam felrakni, de mivel még az alaplapnak nincs hozzá drivere, emiatt Vista maradt.
|
Quote:
Win7: nincsenek hozzá rendes driverek, szoftverek. Azzal hogy elfogadod a license-t elfogadod hogy a microsoft kedvére turkáljon a gépedben, nézze hogy miket raktál fel, miket futtatsz, mi jogtiszta, mi nem, és ezt persze nem is titkolják, nyíltan benne van a szerződésben. A vista ugyanez, csak az nagyobb és lassabb is, a világ memeóriája sem elég. WinXP sp3: javítás: 0, szinte arra jó, hogy elfogadd az hogy a géped jelenthet a microsoftnak. És meg is teszi. Nekem most XP SP2 van fent, és elé van rakva egy linux, amin elég sok microsoftos site le van tilva kimenő kommunikáció szempontjából :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |