Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Hol akadtatok el? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3560)

Hex 07-01-2009 22:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217872)
Ha meghal a karakter, akkor utána látni fogod, hogy melyik a temető. :) (A jobb oldali. :)) Nem ott kell keresni.

erre meg elcsámborgott a bácska :D
na mentem aludni, holnap re :)

Ati 07-01-2009 22:38

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217873)
erre meg elcsámborgott a bácska :D
na mentem aludni, holnap re :)

De legalább a botja megvan. :) Már csak a botnak és a bácsinak kell összetalálkoznia. :):):)

Hex 07-01-2009 22:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217874)
De legalább a botja megvan. :) Már csak a botnak és a bácsinak kell összetalálkoznia. :):):)

Már összehoztam őket mind három karakterrel, sőt a kissrác kocsija is megvan, de azt írja, hogy eltörött, hogy játszon így vele, gondolom így a küldi még nincs kész. Majd gondolkozom holnap ezen :)

J.Ati 07-01-2009 23:33

7.szintre léptem:)

ölök ezerrel:D

CSak nem tudom meddig kell ölni ,és mit csináljak még.

Hex 07-01-2009 23:36

Remy köszi a sok segítséget :)

Remedy 07-01-2009 23:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217882)
Remy köszi a sok segítséget :)

Szivesen :)

maccos 07-02-2009 08:50

Nem tudok aratni. Folyton azt írja ki, hogy ezt itt nem teheted.
5. szinten vagyok, megtanultam a mezőgazdaságot, és a péket.

Ati 07-02-2009 08:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217881)
7.szintre léptem:)

ölök ezerrel:D

CSak nem tudom meddig kell ölni ,és mit csináljak még.

Lassan találd ki, hogy milyen irányba szeretnéd a karakteredet fejleszteni. Olyan irányba kezdj el tanulni. Például harcos akarsz lenni, rengeteg életerővel, és harcos képességekkel. Vagy varázsolni szeretnél főleg, sok-sok varázsponttal (életerő ekkor is kell azért). Esetleg másokat szeretnél később kihasználni, és tolvajként meggazdagodni.

Ha mászkálsz a városban, akkor még találkozol pár küldetéssel, amiket meg tudsz oldani, ezek újabb tapasztalati pontokat (vagy mást) adnak.

Éhes leszel hamarosan, úgyhogy az élelemről is gondoskodni kell lassan. Vannak élelemszerző képességek, például halászat.

Ati 07-02-2009 08:59

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 217887)
Nem tudok aratni.
5. szinten vagyok, megtanultam a mezőgazdaságot, és a péket.

Tudsz aratni, csak még nincs hol. Nem arathatod le csak úgy akárki gabonatábláját.

Saját gabonához, amit learathatsz, úgy juthatsz, ha csatlakozol egy klánhoz, akinek van klánvárosa, és ott saját gabonatáblája. Ezt használhatja a klán teljes tagsága.

A kezdeti időszakban a Fehérmágusok nevű klán szeretettel várja a kezdők jelentkezését, akik ilyen okból csatlakozni szeretnének. Később ez a nevéhez híven a jó jellemű mágusok csapata lesz, de most minden lehetséges módon segítsük az indulást. Klánváros még nincs, de a jó ügy érdekében akár csinálok is egyet, hogy minden ilyen képességet használni tudjatok.

Később más klánokban, vagy saját klánban ugyenezek megmaradnak, és használhatók.

maccos 07-02-2009 09:03

Köszönöm a segítséget.

All times are GMT +1. The time now is 01:10.