Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   11. TESZT: Klánháborúk 2.0 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3540)

Dus 06-23-2009 15:36

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216625)
Van erre megoldás :)
Beletőrődsz hogy ez van :)

Ezt Te mondod?? :D:D:D

Quote:

ez az egyik, vagy mikor leesik a láthatatlanság, akkor odamész és megölöd, ha nem annyira szemfüles, mindt egyesek khm :D:D:D

Legalább a postomat olvastad volna el figyelmesen...Nem esik le a láthatatlanság...

Quote:

Ha meg megölni sem bírod, akkor így jártál :D

Kíváncsi lennék a Te reakcióidra fordított esetben. :)

Ildee 06-23-2009 15:40

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216626)
Kíváncsi lennék a Te reakcióidra fordított esetben. :)

Nem az én hibám, hogy több tpét gyűjtöttem mint Te, előzz meg és akkor fordított helyzetben leszünk. Ennyi.

Akkor sem támogatnám, ha fordítva lenne.

Dus 06-23-2009 15:43

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216628)
Nem az én hibám, hogy több tpét gyűjtöttem mint Te, előzz meg és akkor fordított helyzetben leszünk. Ennyi.

Akkor sem támogatnám, ha fordítva lenne.

Nem mondtam, hogy a Te hibád lenne... ;)

Fordított helyzetben meg 72 órán keresztül folyamatosan hisztiznél, hogy ez nem ér. :p

Mellesleg meg nem a mostani esetről beszélek, mert kicsit más, mert Te nem nagyon voltál itt közben...Elméleti esetről beszéltem, így is kezdtem a hozzászólást. :)

Phoenix 06-23-2009 18:21

Na akkor menjünk sorba. (Tegnap meg ma nem nagyon voltam.)
Először: legyen kikapcsolható a klánterület kijelzése, mert egyenlőre nagyon csúnya így.
Másodszor: nem támogatom, hogy legyen pénzfizetés a klánterületeken. A játékban később úgyis sok klán lesz és csak azért kereskedjek és szerezzek pénzt, hogy mászkáljak a térképen? Tudom, hogy nem tűnik soknak az az 1-2 arany, de ha csak a sziget egyik végéből elmész a másikig, máris oda van több ezer arany. Főleg, ha egy olyan területet is legfogal, ami valami keresős küldihez kell, akkor az már biztos bevételi forrás a klánnak? És most a Teszt alatt lassan körbe háborúzzák a fővárost és nem lehet majd be és kimenni? Vagy a kezdő csak mászkál, felfedezi a területet és amire eléri az 5ös szintet, kifogy a pénzből és nem tud tovább mozogni.
Harmadszor: Amit Dus említett, hogy láthatatlanul simán tud területet foglalni, az tényleg nem oké.
Negyedszer: Az esti foglalás. Ezen már én is gondolkoztam, mert lesznek úgyis olyan fanatikusok, akik éjjel és hajnalban fognak területet foglalni, amíg az ellen esélytelen, hogy ott legyen. Ez egy átlag dolgozó/tanuló embernek elég kellemetlen lesz, ha reggelre akár a 10-30%át elveszítheti a területének.

Jelenleg túl sok az egyenlőtlenség, amire valami megoldást kell találni.

Ati 06-23-2009 18:25

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 216639)
Főleg, ha egy olyan területet is legfogal, ami valami keresős küldihez kell, akkor az már biztos bevételi forrás a klánnak?

Igen. No de melyiknek? És miért hagyják a többiek, hogy pont annak?

Phoenix 06-23-2009 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216640)
Igen. No de melyiknek? És miért hagyják a többiek, hogy pont annak?

Ha ezt meg továbbragozzuk, akkor ráadásul háború alatt lesz és nem is tudom megcsinálni a küldit :)

Ati 06-23-2009 18:29

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 216641)
Ha ezt meg továbbragozzuk, akkor ráadásul háború alatt lesz és nem is tudom megcsinálni a küldit :)

Megvárod, amíg elmegy onnan, akit keresel.

A fix keresős küldetések helyei többnyire úgyis védett helyeken lesznek, amiket nem lehet elfoglalni.

Phoenix 06-23-2009 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216642)
Megvárod, amíg elmegy onnan, akit keresel.

A fix keresős küldetések helyei többnyire úgyis védett helyeken lesznek, amiket nem lehet elfoglalni.

Akkor jó :)

Egyébként nagy átírás kellene a játéknak, ha látszanának bizonyos karakterek? Tudom, sokszor felhoztam, egyszer írtad is, hogy akkor minden lépésnél frissüljön a térkép? De, ha csak a térképnek az a része frissülne, amit én látok +2 esetleg 3 négyzet? Még ha csak tesztelnénk, az is sokat jelentene, mert jelenleg nem is nagyon kell a láthatatlanság sem, hogy egymás elől elbujjunk. Annyira kevés az esélye, hogy találkozunk. Nem azt mondom, hogy minden karakter látszódjon a játékban, de ha a csapat, esetleg a klán tagjai látszanak, már az is sokat segítene.

Ati 06-23-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 216644)
Egyébként nagy átírás kellene a játéknak, ha látszanának bizonyos karakterek? Tudom, sokszor felhoztam, egyszer írtad is, hogy akkor minden lépésnél frissüljön a térkép? De, ha csak a térképnek az a része frissülne, amit én látok +2 esetleg 3 négyzet? Még ha csak tesztelnénk, az is sokat jelentene, mert jelenleg nem is nagyon kell a láthatatlanság sem, hogy egymás elől elbujjunk. Annyira kevés az esélye, hogy találkozunk. Nem azt mondom, hogy minden karakter látszódjon a játékban, de ha a csapat, esetleg a klán tagjai látszanak, már az is sokat segítene.

Ez iszonyúan erőforrásigényes, ezért most biztos nem lesz ilyen.

Jelenleg egy teljesen hétköznapi, a teszt alatt mindenki által használt funkció VIP alá tételén gondolkozom, mert nem vagyok biztos benne, hogy technikailag szerencsés lesz, ha mindenki használja.

Dus 06-23-2009 18:42

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 216644)
Akkor jó :)

Ha frissülne a térkép, valami hihetetlen lassú lenne a mászkálás... ;)

All times are GMT +1. The time now is 04:03.