![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Akkor sem támogatnám, ha fordítva lenne. |
Quote:
Fordított helyzetben meg 72 órán keresztül folyamatosan hisztiznél, hogy ez nem ér. :p Mellesleg meg nem a mostani esetről beszélek, mert kicsit más, mert Te nem nagyon voltál itt közben...Elméleti esetről beszéltem, így is kezdtem a hozzászólást. :) |
Na akkor menjünk sorba. (Tegnap meg ma nem nagyon voltam.)
Először: legyen kikapcsolható a klánterület kijelzése, mert egyenlőre nagyon csúnya így. Másodszor: nem támogatom, hogy legyen pénzfizetés a klánterületeken. A játékban később úgyis sok klán lesz és csak azért kereskedjek és szerezzek pénzt, hogy mászkáljak a térképen? Tudom, hogy nem tűnik soknak az az 1-2 arany, de ha csak a sziget egyik végéből elmész a másikig, máris oda van több ezer arany. Főleg, ha egy olyan területet is legfogal, ami valami keresős küldihez kell, akkor az már biztos bevételi forrás a klánnak? És most a Teszt alatt lassan körbe háborúzzák a fővárost és nem lehet majd be és kimenni? Vagy a kezdő csak mászkál, felfedezi a területet és amire eléri az 5ös szintet, kifogy a pénzből és nem tud tovább mozogni. Harmadszor: Amit Dus említett, hogy láthatatlanul simán tud területet foglalni, az tényleg nem oké. Negyedszer: Az esti foglalás. Ezen már én is gondolkoztam, mert lesznek úgyis olyan fanatikusok, akik éjjel és hajnalban fognak területet foglalni, amíg az ellen esélytelen, hogy ott legyen. Ez egy átlag dolgozó/tanuló embernek elég kellemetlen lesz, ha reggelre akár a 10-30%át elveszítheti a területének. Jelenleg túl sok az egyenlőtlenség, amire valami megoldást kell találni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A fix keresős küldetések helyei többnyire úgyis védett helyeken lesznek, amiket nem lehet elfoglalni. |
Quote:
Egyébként nagy átírás kellene a játéknak, ha látszanának bizonyos karakterek? Tudom, sokszor felhoztam, egyszer írtad is, hogy akkor minden lépésnél frissüljön a térkép? De, ha csak a térképnek az a része frissülne, amit én látok +2 esetleg 3 négyzet? Még ha csak tesztelnénk, az is sokat jelentene, mert jelenleg nem is nagyon kell a láthatatlanság sem, hogy egymás elől elbujjunk. Annyira kevés az esélye, hogy találkozunk. Nem azt mondom, hogy minden karakter látszódjon a játékban, de ha a csapat, esetleg a klán tagjai látszanak, már az is sokat segítene. |
Quote:
Jelenleg egy teljesen hétköznapi, a teszt alatt mindenki által használt funkció VIP alá tételén gondolkozom, mert nem vagyok biztos benne, hogy technikailag szerencsés lesz, ha mindenki használja. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:03. |