![]() |
Nekem 202 hektáron mondták a szövimből hogy bontsak le 3 épületet, mer akkor nem lesz tekikopás....
Lebontottam 4et, és mégis koptak... És ez a magyarban volt 5xben kb egy hónapja. |
Quote:
|
200 - nál már kopik.
A kopás tipusonként kerekitve van, igy, amig a kerekitéssel el nem éri az 1 db-t, addig nem veszed észre. Laci |
Quote:
|
észrevette már valaki, hogy mijen értelmetlen dologról is vitáztok??
Ha van 200 hekid és ott 1%-ot kopik, akkor kit érdekel, hogy menyire vagy beépítve, akkor is 1%-ot fog kopni... Szerintem a gép, nem beépítettségre megy, hanem hekiszámra... Legalábbis ez lenne logikus... ti meg szerintem elnéztétek... :P Vagy találtatok még egy hibát a játékban.(ez is megeshet...) |
Quote:
|
Az ördög mindig a részletekben rejtőzik.... még a végén valami okos kitalálja hogy hogyan fordíthatod az előnyödre :)
|
Quote:
Különben az egész nem túl érdekes, nincs különösebb jelentősége. Már rég nem firtattam, csak Josh ugyanazt tapasztalta, mint én... Különben ez a topic csúcstartó szerintem abból a szempontból, hogy mennyien értettek félre. Pedig visszaolvasva is úgy tűnik, hogy érthetően fogalmaztam... |
Quote:
A tekikopás szempontjából a földterületbe nem számít bele az építés alatt lévő föld. Ezért 200 hekin, ha kopáskor van építés alatt álló területed, akkor nem kopnak a tekik. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:19. |