Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mikor kezdenek kopni a tekik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=352)

doscar 06-22-2006 14:56

Nekem 202 hektáron mondták a szövimből hogy bontsak le 3 épületet, mer akkor nem lesz tekikopás....
Lebontottam 4et, és mégis koptak...

És ez a magyarban volt 5xben kb egy hónapja.

-Fegya- 06-22-2006 14:59

Quote:

Originally Posted by doscar
Nekem 202 hektáron mondták a szövimből hogy bontsak le 3 épületet, mer akkor nem lesz tekikopás....
Lebontottam 4et, és mégis koptak...

És ez a magyarban volt 5xben kb egy hónapja.

202 hekiből 198 be volt építve. Persze, hogy koptak. Nekem akkor nem koptak, amikor 200 hekiből kb 145 volt csak beépítve.

vereslaszlo 06-22-2006 18:57

200 - nál már kopik.
A kopás tipusonként kerekitve van, igy, amig a kerekitéssel el nem éri az 1 db-t, addig nem veszed észre.
Laci

-Fegya- 06-22-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo
200 - nál már kopik.
A kopás tipusonként kerekitve van, igy, amig a kerekitéssel el nem éri az 1 db-t, addig nem veszed észre.
Laci

Én meg többszür azt tapasztaltam, hogy nem így van. De ha végigolvasnád a topicot, akkor látnád, hogy azt, amit Te írtál, már más is írta.

Nekro 06-22-2006 20:00

észrevette már valaki, hogy mijen értelmetlen dologról is vitáztok??
Ha van 200 hekid és ott 1%-ot kopik, akkor kit érdekel, hogy menyire vagy beépítve, akkor is 1%-ot fog kopni...
Szerintem a gép, nem beépítettségre megy, hanem hekiszámra...
Legalábbis ez lenne logikus...
ti meg szerintem elnéztétek... :P
Vagy találtatok még egy hibát a játékban.(ez is megeshet...)

director 06-22-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Nekro
észrevette már valaki, hogy mijen értelmetlen dologról is vitáztok??
Ha van 200 hekid és ott 1%-ot kopik, akkor kit érdekel, hogy menyire vagy beépítve, akkor is 1%-ot fog kopni...
Szerintem a gép, nem beépítettségre megy, hanem hekiszámra...
Legalábbis ez lenne logikus...
ti meg szerintem elnéztétek... :P
Vagy találtatok még egy hibát a játékban.(ez is megeshet...)

igen, jól látod, erről beszélünk. :) a szabály és a tapasztalat ellentmond egymásnak (legalábbis Fegya szerint)

Xeper 06-22-2006 22:57

Az ördög mindig a részletekben rejtőzik.... még a végén valami okos kitalálja hogy hogyan fordíthatod az előnyödre :)

-Fegya- 06-23-2006 07:43

Quote:

Originally Posted by director
igen, jól látod, erről beszélünk. :) a szabály és a tapasztalat ellentmond egymásnak (legalábbis Fegya szerint)

Ez nagyon precíz megfogalmazás! :)
Különben az egész nem túl érdekes, nincs különösebb jelentősége. Már rég nem firtattam, csak Josh ugyanazt tapasztalta, mint én...

Különben ez a topic csúcstartó szerintem abból a szempontból, hogy mennyien értettek félre. Pedig visszaolvasva is úgy tűnik, hogy érthetően fogalmaztam...

-Fegya- 08-30-2006 07:53

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 12622)
200 hekin egy darabig nem kopnak a tekik. Mitől függ, hogy 200 hekin is kopnak? A beépítettségtől? Ha igen, akkor hány beépített föld fölött kopnak a tekik?
Ha nem a beépítettségtől, akkor mitől függ, hogy kopnak-e a tekik 200 hektáron?

Fél év után rájöttem a megoldásra! :) Kicsit lassú vagyok! :(

A tekikopás szempontjából a földterületbe nem számít bele az építés alatt lévő föld. Ezért 200 hekin, ha kopáskor van építés alatt álló területed, akkor nem kopnak a tekik.

Steve 08-30-2006 07:55

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 29924)
Fél év után rájöttem a megoldásra! :) Kicsit lassú vagyok! :(

A tekikopás szempontjából a földterületbe nem számít bele az építés alatt lévő föld. Ezért 200 hekin, ha kopáskor van építés alatt álló területed, akkor nem kopnak a tekik.

Lassú víz partot mos;) Gratulálok a kitartásodhoz!:)

All times are GMT +1. The time now is 04:19.