![]() |
Quote:
|
Én arra gondoltam, hogy lehetne kezdő harcművészet, középszintű harcművészet és haladó harcművészet. És bizonyos fegyverek csak ez alapján használhatók, függne ettől, hogy mit tudsz megtanulni (no nem annyit, mint a varinál, mert oda kell vp, de függne), és nagyobb harcművészettel nagyobb esély lenne a találatra...
|
Elolvastam mindent...
Lássuk a medvét! |
Quote:
Quote:
(Na most még eszek, utánna jövök tesztelni :)) |
Szép lassan kezdjük összeszedni a tapasztalatokat!
Nekem első pár tapasztalat:
Nézzük, hogy kinek milyen reakciói voltak. LESZ MÉG KARAKTERNULLÁZÁS!!! |
Quote:
Ötödik szintig azért durva az a kettes szorzó, de ha, mondjuk 2-es szorzóval indulna, és szintenként 0,05-öt csökkenne a szorzó, 1,1-ig vagy 1,2-ig, akkor mindjárt jobb lenne :) Viszont az is tény, hogy ehhez viszont kell jó pár küldetés 10. szint alatt (5-10 db), hogy kevésbé legyen unalmas... És ne 100K tp felett kezdjen el esni a mobokért kapott tp, hanem mondjuk 30. szinttől... Kereskedelem: Ha a Délen lévő kerposztot kiveszed, szerintem már bőven jó :) |
Quote:
2. szint: 100 tp | kettes szorzó ˇ 3. szint: 200 tp | 1,95 szorzó ˇ 4. szint: 390 tp | 1,9 szorzó ˇ 5 szint: 741 tp (mostantól nem írnám a szorzókat, mert ki lehet könnyen találni mennyi) 6. szint: 1371 tp 7. szint: 2468 tp 8. szint: 4319 tp 9. szint: 7342 tp 10. szint: 12114 tp stb., stb., stb. :) |
Quote:
Az 5. szintet olyan fél óra alatt értékek el, talán volt, akinek ennyi se kellett. Erre legalább 2-3 óra lenne reális. Most az 5. szinthez 618 pont kell. 2-es szorzóval 1500. Még mindig nem az a 6-szoros idő, ami ideális lenne. Quote:
|
Quote:
Az 5. zint kb 6-8 perc volt :D De ha az 5. szintet órás játékidőben szeretnénk mérni, akkor nem jó oda egy logika alapján változó szorzó, hanem mondjuk az első 10 szintet vagy 20 szintet kézzel megmondani, hogy ennyi és ennyi tp legyen, és utána bevezetni egy szorzót rá :) De pl a chat falat simán lehetne 10. szintre korlátozni, nem hiszem, hogy az 5. szintnek kéne mérvadónak lennie...Semmilyen szempontból sem :) |
Quote:
De utána meg 1,8-ra ugrik, vagy már 10. szinten is több tízezer tp kell?? Akkor aztán tényleg évtizedek múlva jönnek bizonyos küldetések :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:11. |