Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mennyi az a pénz? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3513)

sutike31005 06-10-2009 14:15

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 214261)
És így lépsz fel? Grat! :D

miért Xepi, Te nem szoktál egységet vinni meg kp-t?

sutike31005 06-10-2009 14:17

Quote:

Originally Posted by Microby (Post 214305)
Ja és még annyit hogy érettségire készülök és kb reggel 8tól vagyok olyan éjfélig. Szóval aktív vagyok lopok is. Csak ez kényelmesebbnek tűnt. Már indulni akarok de mindenképpen hadival szeretnék menni fel. Úgy gondoltam hogy ezt gyors pénzgyűjtés és könnyű átlaítás. Egy 600 hekis tolit átállítani 4. szinten sokba erül átállítani hadira.

ha aránylag aktív vagy legyél gnóm.. szerintem az egyik leguniverzálisabb faj és mf-ként is életképes lesz megfelelő aktivitas mellett..

Von 06-10-2009 14:23

Quote:

Originally Posted by Microby (Post 214420)
Igaz bocs rosszul emlékeztem a számokra.

Még annyi, ami érdekes lehet ebből a szempontból, hogy egy-egy termelés alatt nagyon le tud esni a katmorál, ezért érdemes vagy egységek nélkül lépni, vagy kövi szinten piacstop után kirakni az összes egységet, míg védelem alatt vagy, és akkor a kocsmák visszamozdítják a morált. Így nem 75ről hanem adott esetben akár 95%-os katmorálról is kezdheted a szintet.

sutike31005 06-10-2009 14:25

Quote:

Originally Posted by Von (Post 214403)
Ezt bővebben kifejthetnéd :)

Igaz, sokmindent leírok, de nem gondolom a véleményem kizárólagosnak, és hidd el jóval inkább segítő szándékkal próbálom tenni, mint okoskodásból, vagy nagyképűsködésből.
Elvileg stratégia és tippek topikban van ez :)
Az más, hogy mi a véleményem a tekiíró gnómról, de, mint arra utaltam is, nem kövezek meg és nem ítélek el senkit, aki azt csinálja. :) Sőt még csak meg sem akarom akadályozni benne.

ui: nyilván nem neked és nem is Orsinak meg nem is Gee-nek kell a segítség :)

szerintem aki régóta játszik az pár perc alatt meg tudja oldani azt naponta amire másnak online kell lennie..

szerintem az online után a következő "lépés" mikor napi 2órát vagy kb... a két órába belefér az összes távol és az akciok is..óránként max 5 perc kell csak rá átlagosan

sutike31005 06-10-2009 14:30

Quote:

Originally Posted by Microby (Post 214068)
Olyan kérdésem lenne hogy most az 5. szinten "szenvedek" egy tekiíróval. Gyűjtögetek, de mikor lesz elég? Mennyi az a pénz amivel már biztonságosan el lehet indulni és talán ki is tart mondjuk a 3. szintig? Én olyan egy-másfél milliárdra gondoltam, de a tapasztaltabbak véleményét is szeretném kikérni.

minden változó.. tényleg faj és "diplomácia" függő szerintem ha van1-2 mrd-od akkor eljutsz vele a b-ig is, kérdés hogy akarsz-e harcolni.. akarsz-e ellenségeket és akarsz-e visszavágni minden támadásért.. mert akkor bizony lesz olyan szint ahol lehet 4 mrd, od is kevés lesz hisz, ha pusztitanak és nincs nyersed vagy 10 k felett van minden akkor bizony nem sokáig jutsz belőle..:P

szóval még az is számít milyen játékot játszol..

Von 06-10-2009 14:32

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 214473)
szerintem aki régóta játszik az pár perc alatt meg tudja oldani azt naponta amire másnak online kell lennie..

szerintem az online után a következő "lépés" mikor napi 2órát vagy kb... a két órába belefér az összes távol és az akciok is..óránként max 5 perc kell csak rá átlagosan

Igen, csak jó beosztásban kell itt tölteni a két órát összesen :) (ehhez lehet nem árt folyton gépközelben lenni)
Én egyetértek veled, mivel magam sem azért vagyok online sokat, mert ennyit foglalkozok az orijaimmal, hanem mert most ez egy ilyen időszak :)

sutike31005 06-10-2009 15:05

Quote:

Originally Posted by Von (Post 214475)
Igen, csak jó beosztásban kell itt tölteni a két órát összesen :) (ehhez lehet nem árt folyton gépközelben lenni)
Én egyetértek veled, mivel magam sem azért vagyok online sokat, mert ennyit foglalkozok az orijaimmal, hanem mert most ez egy ilyen időszak :)

szerintem a jövő a wap, mini opera meg az ilyeneké.. így a gép mindig kéznél van, ha majd ott is normálisan lehet csinálni utolsó mp-s támadásokat akkor nem is hiszem, hogy nagyon gépezni fogok..

Princ 06-10-2009 15:57

Quote:

Originally Posted by Von (Post 214405)
1. igen azt gondolom lusta. Ez a véleményem de nem kell megsértődni, mivel nem sértésnek szántam. Igen, előrelátó meg okos is.
. . .
+ rajtam kívül nem sokan írtak szegénynek olyat, amitől okosabb lehetne (tisztelet a kivételnek persze), vagy amivel tudna mit kezdeni. Okés, hogy itt azt hiszi valaki, hogy feltűnési viszketegségből írok ennyit, de legalább én 'válaszoltam' a kérdésére valamit.
De senki nem azzal kötözködik, hanem mindenki a tekiírót szívja mellre
. . .
2. A tekiíróknál pedig a lustát soha nem tettem egyenlővé a hülyével. Az félreértés. Írtam, hogy "minden hülye meg tudja csinálni". Ez szerinted nem igaz? De nem azt írtam, hogy "mindenki aki csinálja hülye". Nagy különbség.
. . .

Azért egyvalami biztos, mégpedig hogy a vitatott jelző egyértelműen negatív, akármilyen, gondolom barátságos ám nem érthető szándékkal is hangoztatod ezt a véleményt. Ráadásul szerintem egyáltalán nem igaz hogy a tekit író országok gazdái lusták lennének. Szóval talán megengedhető, időszakos tekiíró lévén, ha erre felkapom a fejem. Még ha nem is volt szép tőlem a 'minden hülye tudja' - 'aki csinálja hülye' összemosása. Tudom, nem volt muszáj. Semmi sem muszáj a fórumon, valamitől mégis él. A hsz-eid révén pedig ez a létezése hasznosabbá vált, reakiókból nézve. :)

Von 06-10-2009 16:49

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 214485)
Azért egyvalami biztos, mégpedig hogy a vitatott jelző egyértelműen negatív, akármilyen, gondolom barátságos ám nem érthető szándékkal is hangoztatod ezt a véleményt. Ráadásul szerintem egyáltalán nem igaz hogy a tekit író országok gazdái lusták lennének. Szóval talán megengedhető, időszakos tekiíró lévén, ha erre felkapom a fejem. Még ha nem is volt szép tőlem a 'minden hülye tudja' - 'aki csinálja hülye' összemosása. Tudom, nem volt muszáj. Semmi sem muszáj a fórumon, valamitől mégis él. A hsz-eid révén pedig ez a létezése hasznosabbá vált, reakiókból nézve. :)

Igaz, elragadtattam magam, vagy méginkább nem fejtettem ki kellően :)
Nagyon egyszerűen fogalmazva: tekiírásnál lehet alig több odafigyeléssel jóval több pénzt szerezni, szerintem.
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy vannak akik úgy írnak, hogy nem is tudnak elképzelni más pénzszerzési lehetőséget, azaz lusták gondolkodni! De emelett természetesen vannak sokan, akik meg nem ilyenek, és úgy érzem, hogy ti, akiket igazán zavartam ezzel a kijelentésemmel, ebbe a második kategóriába tartoztok :)
Egyszóval ha nem magatokból indultok ki, akkor lehet, hogy láttok rációt is a kijelentésemben :)
Másrészt most a kiindulóhelyzet az volt, ha jól értelmeztem, hogy Microby saját magának ír, tehát nem egy majd leforduló orinak. Ebben az esetben pedig szerintem célravezetőbb nem írni, hanem lopni. Ez talán árnyalja a képet, mivel ha úgyis van 2-3k köröd pénzt gyűjteni, akkor értelmes dolog írni, akkor is, ha nem ezt csinálnám én, személy szerint. De az ő esetében gondolom minél hamarabb szeretne ezen túllenni.

Remélem sikerült letisztáznom az álláspontomat ezzel :)
Nekem nincs gondom azzal, ha Te, vagy akárki más beleköt a mondandómba, vagy felhívja a figyelmem, hogy esetleg hülyeséget beszélek :)
Külön örülök neki, hogy kulturáltan tetted, hagyva esélyt nekem pontosítani :)

Hex 06-10-2009 20:40

én mindig úgy kezdem hogy tekit írok, jó sok körön keresztül, utána eldurran az agyam és gnómokat török fel. jó mulatság :)
egy gnóm tekiíró meg meg is érdemli, ha csak a ht-re hagyatkozik.

All times are GMT +1. The time now is 22:30.