Quote:
Originally Posted by Princ
(Post 214485)
Azért egyvalami biztos, mégpedig hogy a vitatott jelző egyértelműen negatív, akármilyen, gondolom barátságos ám nem érthető szándékkal is hangoztatod ezt a véleményt. Ráadásul szerintem egyáltalán nem igaz hogy a tekit író országok gazdái lusták lennének. Szóval talán megengedhető, időszakos tekiíró lévén, ha erre felkapom a fejem. Még ha nem is volt szép tőlem a 'minden hülye tudja' - 'aki csinálja hülye' összemosása. Tudom, nem volt muszáj. Semmi sem muszáj a fórumon, valamitől mégis él. A hsz-eid révén pedig ez a létezése hasznosabbá vált, reakiókból nézve. :)
|
Igaz, elragadtattam magam, vagy méginkább nem fejtettem ki kellően :)
Nagyon egyszerűen fogalmazva: tekiírásnál lehet alig több odafigyeléssel jóval több pénzt szerezni, szerintem.
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy vannak akik úgy írnak, hogy nem is tudnak elképzelni más pénzszerzési lehetőséget, azaz lusták gondolkodni! De emelett természetesen vannak sokan, akik meg nem ilyenek, és úgy érzem, hogy ti, akiket igazán zavartam ezzel a kijelentésemmel, ebbe a második kategóriába tartoztok :)
Egyszóval ha nem magatokból indultok ki, akkor lehet, hogy láttok rációt is a kijelentésemben :)
Másrészt most a kiindulóhelyzet az volt, ha jól értelmeztem, hogy Microby saját magának ír, tehát nem egy majd leforduló orinak. Ebben az esetben pedig szerintem célravezetőbb nem írni, hanem lopni. Ez talán árnyalja a képet, mivel ha úgyis van 2-3k köröd pénzt gyűjteni, akkor értelmes dolog írni, akkor is, ha nem ezt csinálnám én, személy szerint. De az ő esetében gondolom minél hamarabb szeretne ezen túllenni.
Remélem sikerült letisztáznom az álláspontomat ezzel :)
Nekem nincs gondom azzal, ha Te, vagy akárki más beleköt a mondandómba, vagy felhívja a figyelmem, hogy esetleg hülyeséget beszélek :)
Külön örülök neki, hogy kulturáltan tetted, hagyva esélyt nekem pontosítani :)