![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyébként addig nem támad meg, amíg nem teljesítetted neki a küldetést. |
Quote:
A másik probléma miért szokott előjönni? Hogy nem írja ki az eseményket, illetve nem akkor írja ki amikor történik. |
Quote:
|
Quote:
Ja és én voltam akit Pho és Bimm követett, ők csak bekapcsolódtak a csatába... Most rendben van minden, de nem a tegnapi eset volt az első ilyen. |
Tanulási szükséglet levive. Már nem sok ilyen lesz... :)
|
Ez ilyenkor hogy van?
Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Az oroszlán megkarmolt. 19 életerőt vesztettél. Megvágtad az oroszlánt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Az oroszlán kimaradt két körből? :) |
Quote:
|
De te miért tudsz 4et sebezni vágáskor?
Én csak 3at tudok :( |
Quote:
Ha esélyt se kap a támadásra, akkor azt nem írja ki, mert olyankor nem történik semmi. Az oroszlán egyhelyben ül/áll/vicsorog. :) Ha támad, akkor még van esélyed kivédeni, ezt már kiírja. |
All times are GMT +1. The time now is 02:52. |