Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kinek mi a kedvenc filme? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3474)

Princ 05-15-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211474)
Mi az, amit hiányoltál még belőle (elvarratlan szál ezek szerint nem volt), és amit más film, teljesen önállóan nem tud(ott) teljesíteni?

A filmeket keresztül-kasul kritizálják, a Gladiátor ugyan bennem annyira mély nyomot nem hagyott, de nincs könnyebb néhány lesajnáló sornak igazat adni vele kapcsolatban, hogy mi hiányzik belőle. :p

Quote:

Originally Posted by Maripen, odeon.hu
... Igazi, nagy, színes, szélesvásznú, megamozinak lehetünk tanúi, olyannak, amilyet már több évtizede nem láthattunk. Azt is megkapjuk, ami ezzel a műfajjal szinte már együtt jár: az elnagyolt figurákat, a néhol rémes dialógusokat, a tulajdonképpen csak ürügyként figyelembe vett történelmi hátteret. Nem baj. Időnként borzalmas giccs, de gyönyörű. stb.

Naz 05-15-2009 17:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211474)
Mi az, amit hiányoltál még belőle (elvarratlan szál ezek szerint nem volt), és amit más film, teljesen önállóan nem tud(ott) teljesíteni?

Az elvarratlan szálon azt értem,hogy semmit nem tudnak felhasználni ahhoz,hogy valaki egyszer folytassa!Igaz ehhez nem kell semmi köthető dolog!Lásd Star Wars előröl hátulra,hátulról előre!Tény tökéletes volt ez az egy film is,de ha talán ha marad egy élő elpottyantott gyermek lenne remény a folytatásra:)Biztos még jobb lenne!
Ilyesmire gondolok az elvarratlan szálon!

Ati 05-15-2009 17:09

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 211481)
Az elvarratlan szálon azt értem,hogy semmit nem tudnak felhasználni ahhoz,hogy valaki egyszer folytassa!Igaz ehhez nem kell semmi köthető dolog!Lásd Star Wars előröl hátulra,hátulról előre!Tény tökéletes volt ez az egy film is,de ha talán ha marad egy élő elpottyantott gyermek lenne remény a folytatásra:)Biztos még jobb lenne!
Ilyesmire gondolok az elvarratlan szálon!

Állandóan a StarWars-zal jössz... Miért lehetett visszaugrani? Mert a negyedik rész megfilmesítésével kezdték. Ez nem egy "elvarratlan szál", hogy "de jó lesz majd később ezt folytatni", hanem egy eleve megírt történet.

Amivel szerintem nem vagy tisztában itt, az az, hogy nem a film volt előbb, hanem a történet.

Pepa 05-15-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211482)
Állandóan a StarWars-zal jössz... Miért lehetett visszaugrani? Mert a negyedik rész megfilmesítésével kezdték. Ez nem egy "elvarratlan szál", hogy "de jó lesz majd később ezt folytatni", hanem egy eleve megírt történet.

Amivel szerintem nem vagy tisztában itt, az az, hogy nem a film volt előbb, hanem a történet.

.. és a kötet 12 részből áll ( nem pedig 6-ból).

Ati 05-15-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 211483)
.. és a kötet 12 részből áll ( nem pedig 6-ból).

Hoppá! Egy elvarratlan szál! :D

Valezius 05-15-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 211356)
Visszatérve Gladiátor!Egy elvarratlan szálat hagyhattak volna,hogy folytatni lehessen!De így nem!

Szerintem van, simán lehet folytatni azzal, hogy miért mégse a szenátus lett az úr :p

De most komolyan, miért kéne folytatni? :confused:

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211469)
lsd=lásd :D:D:D

Zseniális 1betűt meg lehet spórolni, hogy ez még nem jutott eszembe :)

Princ 05-15-2009 19:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 211498)
Zseniális 1betűt meg lehet spórolni, hogy ez még nem jutott eszembe :)

ld.-vel szokták többször rövidíteni sztm.. és az már 2 azaz két betű! :D

vityu 05-15-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211469)
lsd=lásd :D:D:D

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 211500)

ld. = 3 billentyűlenyomás, a lásd meg 4 :) Én sose értettem, hogy minek amúgy is rövid szavakat lerövidíteni :)

Valezius 05-15-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 211500)

Meg egy pont... (azaz pont pont pont ;) )

vityu 05-15-2009 21:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 211516)
Meg egy pont... (azaz pont pont pont ;) )

Ezt mondtam én is, csak kicsit máshogy, de ott van benne :p

All times are GMT +1. The time now is 17:49.