Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

solven 07-03-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by Thrym
tudom mirol van szo, kb. 1 honappal ezelott voltam ilyen helyzetben, akkor korbekerdeztem, meg modiktol is megkerdeztem hogy mi a helyzet, egyertelmu valaszt nem kaptam, az egyik azt mondta hogy megvarjak a csatat, a masik azt mondta hogy lelepnek... konkretan a helyzet abbol allt hogy valaki megtamadott 3 korrol, eszrevettem es rogton hivtam a segitseget, veletlenul 1 korig hivtam oket vedekezni, 2 kor alatt megerkeztek, mert a szovik ket korre voltak 1 korig maradtak segiteni es ekkor kezdtem el izzadni ugyanis nekem is beugrott hogy ezek most kivarjak a csatat vagy lelepnek elotte, kivartak es kivedtem a tamadast, szoval nalad nem-e lehetett egyeb is? esetleg kopott a teki? vagy elloptak belole?

a seregek maradtak csatára nálam is, úgyhogy nem tudom mi romlott el ott...

Békés 07-03-2006 16:49

Quote:

Originally Posted by solven
a seregek maradtak csatára nálam is, úgyhogy nem tudom mi romlott el ott...

Esetleg nem bontott alád?
Akkor beférhet, ha Te ugy számoltad hogy, alatta vagy , tehát lefelé támadott.
De kör rendezés elött bontott pár épületet és alád került miálltal felfelé támadott, igy megkapta a 10%-os plusszt.
Esetleg ez is lehetett.

marcy 08-31-2006 20:30

Sziasztok, aki biztos a dolgában kérem az válaszljon. Ha a hazaérkező sereggel együtt érkezik egy támadó sereg is, akkor a hazaérkező sereg részt vesz a védekezésben? Ma furcsán jártam, beütött egy élőhalott, pedig legalább 30000 védőpont fölényem volt, az ország pedig nem betegedett meg. Ez hogyan lehetséges?

solven 08-31-2006 20:41

Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő:
Szövetségi segítő seregek megérkezése
Csata
Szövetségi segítő seregek távozása
Kint levő seregek hazaérkezése

A másikra nem tudom a választ :confused:

Csokibácsi 08-31-2006 21:16

2. - elszámoltál/elnéztél valamit.
Ha hulla támad meg, nem leszel beteg, csak ha Te támadsz hullát.

marcy 08-31-2006 21:19

Köszönöm a tanácsokat, az volt a baj, hogy beleszámoltam a hazatérő seregeket, a 4/lben játszom most ütöttek meg először még nem volt benne rutinom. Mégegyszer köszönöm mindkét tanácsot, eddig ezeket nem tudtam.

marcy 08-31-2006 21:42

Akkor szemtelen lennék, még egy kérdés: Ha nincs barakkhely, és hívok szövetséges segítséget, attól segíteni fognak a védekezésben, vagy nincs barakk nincs segítség felkiáltással végignézik a csatát?

[Qpe_] 08-31-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by marcy (Post 30025)
Akkor szemtelen lennék, még egy kérdés: Ha nincs barakkhely, és hívok szövetséges segítséget, attól segíteni fognak a védekezésben, vagy nincs barakk nincs segítség felkiáltással végignézik a csatát?

Szovetseges segitsegnek nem kell hely, mindenkepp segiteni fognak, ha idoben ernek oda, sorrendet lasd feljebb.

marcy 09-01-2006 07:43

Köszönöm.:D

Iceman 09-01-2006 16:13

?????????

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nemrégen kezdtem a játékot, és felmerült egy olyan probléma amire nem találok magyarázatot.Az 5-ik szinten (normál) vagyok,hamarosan szeretnék lépni a 4/L-be és egy utolsó földszerzésre küldtem seregem miután kiszámoltam támadópontom a progival. Neki volt 69.000 védőpont és nekem 98.000 a támadópont és mégsem jött össze,eddig mindig jó volt ahogy kiszámolta de most ...,nem tudom?:confused: Mi lehet az oka?:confused: Óriás vagyok ő meg gnom volt mind 2-en mf és persze 2 körön belül. A feljutáshoz minden szempontból megfelelek van ennek köze? Bocs ha béna a kérdés.
Előre is kösz a választ.

All times are GMT +1. The time now is 14:16.