![]() |
Quote:
|
Quote:
Akkor beférhet, ha Te ugy számoltad hogy, alatta vagy , tehát lefelé támadott. De kör rendezés elött bontott pár épületet és alád került miálltal felfelé támadott, igy megkapta a 10%-os plusszt. Esetleg ez is lehetett. |
Sziasztok, aki biztos a dolgában kérem az válaszljon. Ha a hazaérkező sereggel együtt érkezik egy támadó sereg is, akkor a hazaérkező sereg részt vesz a védekezésben? Ma furcsán jártam, beütött egy élőhalott, pedig legalább 30000 védőpont fölényem volt, az ország pedig nem betegedett meg. Ez hogyan lehetséges?
|
Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő:
Szövetségi segítő seregek megérkezése Csata Szövetségi segítő seregek távozása Kint levő seregek hazaérkezése A másikra nem tudom a választ :confused: |
2. - elszámoltál/elnéztél valamit.
Ha hulla támad meg, nem leszel beteg, csak ha Te támadsz hullát. |
Köszönöm a tanácsokat, az volt a baj, hogy beleszámoltam a hazatérő seregeket, a 4/lben játszom most ütöttek meg először még nem volt benne rutinom. Mégegyszer köszönöm mindkét tanácsot, eddig ezeket nem tudtam.
|
Akkor szemtelen lennék, még egy kérdés: Ha nincs barakkhely, és hívok szövetséges segítséget, attól segíteni fognak a védekezésben, vagy nincs barakk nincs segítség felkiáltással végignézik a csatát?
|
Quote:
|
Köszönöm.:D
|
?????????
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nemrégen kezdtem a játékot, és felmerült egy olyan probléma amire nem találok magyarázatot.Az 5-ik szinten (normál) vagyok,hamarosan szeretnék lépni a 4/L-be és egy utolsó földszerzésre küldtem seregem miután kiszámoltam támadópontom a progival. Neki volt 69.000 védőpont és nekem 98.000 a támadópont és mégsem jött össze,eddig mindig jó volt ahogy kiszámolta de most ...,nem tudom?:confused: Mi lehet az oka?:confused: Óriás vagyok ő meg gnom volt mind 2-en mf és persze 2 körön belül. A feljutáshoz minden szempontból megfelelek van ennek köze? Bocs ha béna a kérdés. Előre is kösz a választ. |
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |