![]() |
Bizony, szerintem is kisarkítottad.
Egyrészt lehet egyszerre toborozni, katonátképezni és elitetképezni. Valamint lehet egyszerre kovácsolni és toborozni. Én pedig azt a trükköt alkalmazom, hogy 3 karival egyszerre kovácsolok, így aztán hipp-hopp megvan a 9 páncél és kard :) Később pedig biztos nagyon olcsón lehet majd kapni a piacon. Viszont kipróbáltam a 9 elitet a kis szinttű karimmal, és egy ütésből levágják a kutyákat és a macskákat, a karim nem is harcol gyakorlatilag, és harconként egyet sebződnek az elitek, azt hiszem 40 életnél elég sokáig bírják, szóval elég nagy táp. Bár majd ha kész lesz a játék nem lesz lehetőség rá, hogy alacsony szinten 9 elited legyen, a magasabb szinteken pedig nagyon erős szörnyek lesznek, szóval tökéletes erősségűnek gondolom a segítőket. |
Quote:
Azonkívül nem tudom, milyen lesz-e élesben, lehet-e majd olyan hogy külön ablakokban egyszerre végzünk mindenféle munkát a karaktereinkkel, de szerintem nem valószínű. Úgyhogy a mostani "gyorsító" kiskapuk azért rendesen meg lesznek faragva. Kíváncsi vagyok, jól gondolom-e :) |
Quote:
|
Quote:
1.: Akkor kovácsolsz 3 karival egyszerre, ha mindhárom tud kovácsolni. Ez nem igaz mindenkinél :) 2.: A kutyákat és macskákat én i levágom egyedül egy harci körből. Nem hiszem, hogy nagyon táp lenne ha 9 elit kb olyan erős mint egy olyan kari mint az enyém :) 3.: Az eliteknek nem 60 életük van?? :confused: 4.: Miért ne lenne lehetőség alacsony szinten 9 elit, akár később is?!! :) |
Quote:
2.: a házi kedvencek 7-8. szintig ellenfelek most maximum. 3.: én is így tudom.. :D 4.: nem valószínű, h erre fordítaná vki a drága TP-t élesben. |
Quote:
2.: Igen, de most 1 csatakör alatti kinyírásról van szó 3.: ok :D 4.: Hát, azért elég erősek...És ha van mindened, 5 tanulást kell csak ráfordítani! Elég sok, ez tény, de ha tápolnak, még ippeg szerintem megéri az 5 tanulásért hogy 9 elited legyen! |
Quote:
|
Quote:
1.: Akkor az vessen magára, ha nem tud három karival kovácsolni, miközben volt 5 tanulási bónusz. 2.: Tanulási táp nélkül, hidd el, örülsz, hogy egy ütéssel levágod a macskát vagy a kutyát, vagy éppen a denevért, és nekem sokszorosára gyorsítja 9 elit a fejlődést, még a képzési idővel együttvéve is. 3.: De, elírtam. 4.: Mert el tudom képzelni, hogy később szinthez legyen kötve az elitek képzés, ugyanis a jelenlegi rendszerben túl nagy táp a 9 elit. Viszont ha korlátlan karaktert lehet majd vinni, akkor az nagyon nagy előnyt jelent kovácsolásban és akár bányászatban. |
Quote:
|
Katonát meg munkást próbálgatva mobok elleni harcban, 10-es karinak sztm azokat nem éri meg toborozni/képezni. Csak ha fölösleges idő van, míg pl regenerálódik a kari. Vagyis nem lettek túl erősek.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |