![]() |
Quote:
A rúgás 2-3 sebzése csak most jó, ha erősebb lesz a karakter, akkor kicsit kevés lesz. A páncél varázslat nekem sem sokat segített, azt gondoltam, hogy majd magasabb szinten erősebb lesz a varázslat hatása. A 6. pontról meg annyit, hogy pl a kutya is köztes állapot... Ha én nem is látom a neve mellett feltüntetve, hogy milyen erős is az a lény, a karakter elvileg látja (pl hogy 10m magas, 50cm karmú patkány...) Akkor legyen kiírva. Ha nincsen kiírva, akkor ne kelljen meglepődni azon, hogy egy giliszta kicsinál! :) |
Quote:
Másrészt, többre is reagáltam, normálisat, nem tudom miért kell így leszólni :) Harmadrészt, Te sem tudtál semmiféle "választ" :) Amúgy meg a rúgás teljesen értelmét veszíti majd a varázslatok mellett, szóval teljesen jó az a 2-3-as sebzés :) Alacsonyabb szinten legalábbis, de később a varázslatok sokkal erősebbek, így azokat fogod használni. És lesz elég varázspontod hozzá, mert lehet növelni :) Ha meg mégis elfogy, akkor így jártál, és érd be a 2-3-as sebzéssel ;) A 6. pontról meg nem azt írtam, hogy nincs, hanem hogy kb, avagy majdnem nincs. Persze, ennyi erővel 10 lény is elég lenne a játékba. Elég uncsi lenne :) Már volt szó a lények erejéről, és meg lett mondva, hogy tapasztald meg. Nem kell az elején lemenni a csatornába, nem hiszem hogy véletlen lenne így kitalálva az egész :) Amúgy meg ha félsz, tanulsz észlelést és fellökést (ha majd működik) és gond nélkül megnézed a lények életét, feltérképezve ezzel, hogy mekkora erejük van. Ezen kívül más játékosok, elsősorban a klántagjaid is tudnak segíteni, meg miért baj az, hogyha 1x-2x meghalsz?? :) Amúgy meg patkányt megvizsgálod: "Egy JÓKORA csatornalakó..." Egy gilisztát megvizsgálsz: "EMBERMÉRETŰ giliszta araszol feléd..." Kívácsi vagyok arra (ha már itt az 1m magasságot és 50 cm karmokat felhoztad), hogy Te az emberméretűt, 15-20 cm-nek veszed?? Én őszintén bevallom, ha egy velem egy magasságú giliszta jönne velem szemben az utcán, picit megijednék :) Egy nagyobb darab patkánytól nem ijednék meg, de az biztos, hogy nem mennék oda és kezdeném el rugdosni...Szépen elkerülném... Úgyhogy ki van írva minden amit szeretnél ;) |
Quote:
A 4. pontra egy tippet mondasz, ami egyáltalán nem biztos ,hogy így van. Nem leszólni akartalak, de ha csak tipp a válasz, én szívesebben látnám Ati válaszait, amik tények. Mégha egyike is vagy a leggyakorlottabb játékosoknak. :) Egy ember méretű giliszta meg nem túl virgonc, egy karddal simán lenyesném :D |
Quote:
(Mondjuk elég erős tippek, de ez már kötekedés...) Azért azt megnézném, hogy egy ember méretű gilisztát ha meglátnál, mit reagálnál :D |
Quote:
Viszont egy olyan világban, ahol ez normális? Ki tudja :) ON: egy pozíción többféle nyersanyag is lehet? Tehát ha én egy helyen követ bányásztam ki, akkor onnan tudok fémet is bányászni kis szerencsével? |
Quote:
|
Quote:
Igazából nem zavarna, mert elég sok játékban jelent kezdő szinteken egy-két kisebb állat is komoly nehézségeket, de azért az hogy egyedül vadászgatva még 11-es szinten (és itt elsősorban a szerzett és a képességekre elköltött TP-kre gondolok) is minimum kétesélyes egy patkány megtámadása, egy kicsit még erős nekem, de remélem, hogy majd ezek az erőviszonyok is finomítva lesznek :) |
Quote:
50-60 cm hosszú test, ugyanekkora farokkal...Két lábon áll, hisz nagy, agya is nagyobb, rájöhetett, hogy úgy jobb Neki... + van Neki 3-4 cm hosszú tűhegyes fogazata. (jókora = eltorzultan nagy az átlaghoz képest...úgy 2x-3x nagyobb az átlagnál) Nos, hogy leírtam milyen a patkány, nézzük a tényket: -Az a kard, páncél, sisak egy kaki, a legrosszabb a játékban. Jó, mondjuk megnégyszerezi a karakter erejét, és akkor még sokat mondtam. Nos, egy 11-es szintet, nagyjából 2,5-3 óra játékidővel el lehet érni (Nekem legalábbis sikerült...)... Tehát az mondod (írod), hogy ha most rád rakok egy kis páncél, meg sisakot, meg adok a kezedbe, egy roszdás, nem túl élel kardot, akkor 3 óra harctapasztalat után Neki mennél egy ilyen patkányak?? Hát, megérdemled a halállabirintust :D |
Quote:
|
Dus, az hogy te milyennek képzelsz el egy jókora patkányt, az egy dolog, de a meglehetősen bizonytalan "JÓKORÁN" kívül nem sok alapja van a leírásodnak ;)
De vegyük azokt a paramétereket amelyeket elképzelsz: még így sem értem, miért kellene megijednem egy 60 centi hosszú állattól (a farkát hadd ne számoljam bele, hacsak nem valami harci farok), amelyiknek 4 centis fogai vannak. Ez kb. egy közepes méretű kutyának felel meg, és kutyákat már elég simán öldösünk ezen a szinten. Azonkívül lehet hogy a fegyverzet nem túl jó, de azért a 3-4 centis fogak vs. átlagos kard, illetve a sityakos/páncélos/kardos vitéz (azaz én :D) vs. 60 centis rágcsáló összehasonlításban én valahogy nem a rágcsálóra tippelnék. Ja, és az utolsó bekezdéseddel kapcsolatban még egy megjegyzés: ennek a számolásnak semmi értelme nincs, azért egy ilyen játékban a fejlődés nem olyan tempóban működik mintha a egy regényben, netán a valóságban történne.Emiatt történhet meg hogy kb. egy óra játék után már varázslatokat használhatsz. (bocs ha netán offolásnak tűnne, de nem tartom arányosnak az erőviszonyokat, azért kezdtem érvelni; de amit akartam, elmondtam, úgyhogy ezt a vitát nem folytatom ;)) |
All times are GMT +1. The time now is 04:12. |