![]() |
Mate vagyok
Azert szeretnek tesztelni mert ez a leiras nagyon hasonlit a west-re amivle jol elvagyok. Delutanonkent erek ra hetvegen meg egesz nap. Ha megfog a dolog akkor turelmes tudok lenne ha nem akkor kevesbe. Nem vagyok szerintem sertodos ha en mindenert megsertodnek mar par eve nem irnak erre a forumra. (Remelem en is megfelek a tesztelesre) |
Quote:
Korábban csak egy ilyen lépegetős játékban szerepeltem, a Larkinorban. Sajnos az nagyon nem volt moderált, meg rá is untam kicsit, de most volna kedvem ismét hasonlóhoz - még ha csak teszt is. Mivel tudom h próba az egész, nem lesz para ha mondjuk hirtelen törlődik a karim. :) Napi 1-2 órát tudnék evvel foglalkozni. Princ |
jelentkezem
Szeretnék jelentkezni tesztelőnek, leggyakrabban este 21-22-től vagyok online, de napközben is rá tudok nézni.
Régóta játszom csendes megfigyelőnek nevezném magam, nem vagyok sértődős:) |
Picit várok még, hátha jelentkezik még valaki, és egyszerre tudom megcsinálni az újaknak a karaktereket. Ez a hétvégén várható, mert most komoly tesztekben vagyunk épp benne, utána lesz egy kicsi lazulás. :)
|
Tesztelőnek jelentkezem.
Rengeteget vagyok online, és nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat. Jól jön végre valami jó játék Hódító körváltások között :) |
Ki vagy; miért szeretnél tesztelni;
Alex vagyok es jelentkeznek tesztelonek. Regebben is sokat jatszottam online szerepjatekokkal mint pl Diablo, vagy WoW, tehat van tapasztalatom e teren. mennyit érsz rá; Napi 2-4 orat fixen raerek ettol maximum csak tobb lehet. Altalaban este 10-tol delutan 1-2 ig vagyok megtalalhato. (kulfoldon lakom) mennyire vagy türelmes; Altalban turelmes vagyok :) érdekel-e, hogy a tesztelés után az éles játékban is kicsit nagyobb szereppel indulj, mint a többiek; Nem kizart, de ez a jatekotol is fugg, hogy mennyire erzem szorakoztatonak. Idaig amit olvastam rola erdekesnek tunik. mennyire sértődsz meg, ha kiteszlek a tesztből, amiért tök mást csinálsz, mint amit éppen kéne? ;) Nem sertodok meg:). |
Elnezest, de most jutott eszembe hogy jovo heten elutazok 3 hetre, es igy ugye nem tudok reszt venni a tesztelesben:o. A jelentkezesemet akar torolni is lehet. sry
|
Ildi vagyok és jelentkeznék, de lassú a netem, szóval ha nem megy akkor nem baj ha kiteszel :D
Hétköznap esténként tudok lenni leginkább, de sokszor vagyok napközben is. Hétvégén itt vagyok végig. Nem sértődök meg ha kiraksz :rolleyes: |
izgatottan várom az értesítést, megfelelek-e?:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:19. |