Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

spirit.. 03-22-2006 16:05

szerintem az egyik nagyon ütős szövetség az 4 óriásból állna. 2 hadis varis meg 1varis meg egy hadis. Akkor a két hadi vari is tud támadni,plusz még a hadisokat rengetni,a varis ott van a tolira,meg a másik varisra, a hadissal meg lehet mindenkit ütni a többiek segítségével.

spirit.. 03-22-2006 16:07

de tényleg akármilyen szövetség lehet igazán ütős,ha a tagok jók abban amire szakosodtak. :D

director 03-22-2006 16:10

Quote:

Originally Posted by spirit..
szerintem az egyik nagyon ütős szövetség az 4 óriásból állna. 2 hadis varis meg 1varis meg egy hadis. Akkor a két hadi vari is tud támadni,plusz még a hadisokat rengetni,a varis ott van a tolira,meg a másik varisra, a hadissal meg lehet mindenkit ütni a többiek segítségével.

igen, 4 óriás is ütős, úgy hogy ilyen szép lécsőzetesen csökkenőre vannak beállítva variszámban:)

spirit.. 03-22-2006 16:16

Quote:

Originally Posted by director
igen, 4 óriás is ütős, úgy hogy ilyen szép lécsőzetesen csökkenőre vannak beállítva variszámban:)

Már egy jó ideje ezt akarom megcsinálni,csak a 2.szinten kezdet el szervezgetni,de csak addig jutottam,hogy 2hadi egy hadi vari meg egy vari,mert nem volt még 1 hadi vari jelentkező. :(

Csokibácsi 03-22-2006 16:18

Kedvenc felállásom a 4 hadi. Ebből 1 kicsit több varival, 1 meg kicsit több tolival (értelemszerűen óriás és gnóm).

bumbi 03-22-2006 18:19

3toli, 1 vari?

3toli, 1 vari felállással próbálkozott már valaki? mondjuk a 3toli elf a varis meg óriás.... így mennyi esélyük van? selytem, hogy kábé 0, de ha monduk nem futnak gyakran össze 4óriással egy szöviben?:)
magas hekin azért a gyujtogatás is hatásos, meg még rengetnek is, így szerintem el leeht érni, hogy koppanjon a támadó hadi, de a legjobb, hogy jó sok pénzt lehet vele keresni!!:) tekizés 4 ever:) mindenesetre egy próbát azért megér....

Láma 03-22-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by bumbi
3toli, 1 vari felállással próbálkozott már valaki? mondjuk a 3toli elf a varis meg óriás.... így mennyi esélyük van? selytem, hogy kábé 0, de ha monduk nem futnak gyakran össze 4óriással egy szöviben?:)
magas hekin azért a gyujtogatás is hatásos, meg még rengetnek is, így szerintem el leeht érni, hogy koppanjon a támadó hadi, de a legjobb, hogy jó sok pénzt lehet vele keresni!!:) tekizés 4 ever:) mindenesetre egy próbát azért megér....

első 3 szint röhögve megvolt, 2/b be akadtak problémák:)

Cimbi 03-23-2006 02:11

Quote:

Originally Posted by director
"legjobb"

ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni:)

Eleinte nem akartam beleszólni a témába, mivel még nem tapasztaltam ki minden lehetséges felállást.. De én hajszálpontosan ilyen szöviben vagyok. Szövisegítséggel még nem találtunk be nem vehető orit, a gömbök általában mennek, tolvajok ellen pedig legalább 2en tudunk készüt levinni, szóval egyenlőre én játszhatónak mondom a felállást.

Alba 03-23-2006 06:39

En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...
A renges marha eros lett.Es mire egyhadis rajon kik rengetik maris messze kerül a tobbi tagjuktol.Ha pedig sikerul szethuzni a szövit veguk is van...
Persze erre meg rajon hogy a szarazvihart rajtuk van vegig...

King 03-23-2006 08:06

Quote:

Originally Posted by Alba
En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...

ha összejön és bejön szólj. :p

All times are GMT +1. The time now is 06:23.