![]() |
szerintem az egyik nagyon ütős szövetség az 4 óriásból állna. 2 hadis varis meg 1varis meg egy hadis. Akkor a két hadi vari is tud támadni,plusz még a hadisokat rengetni,a varis ott van a tolira,meg a másik varisra, a hadissal meg lehet mindenkit ütni a többiek segítségével.
|
de tényleg akármilyen szövetség lehet igazán ütős,ha a tagok jók abban amire szakosodtak. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Kedvenc felállásom a 4 hadi. Ebből 1 kicsit több varival, 1 meg kicsit több tolival (értelemszerűen óriás és gnóm).
|
3toli, 1 vari?
3toli, 1 vari felállással próbálkozott már valaki? mondjuk a 3toli elf a varis meg óriás.... így mennyi esélyük van? selytem, hogy kábé 0, de ha monduk nem futnak gyakran össze 4óriással egy szöviben?:)
magas hekin azért a gyujtogatás is hatásos, meg még rengetnek is, így szerintem el leeht érni, hogy koppanjon a támadó hadi, de a legjobb, hogy jó sok pénzt lehet vele keresni!!:) tekizés 4 ever:) mindenesetre egy próbát azért megér.... |
Quote:
|
Quote:
|
En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...
A renges marha eros lett.Es mire egyhadis rajon kik rengetik maris messze kerül a tobbi tagjuktol.Ha pedig sikerul szethuzni a szövit veguk is van... Persze erre meg rajon hogy a szarazvihart rajtuk van vegig... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:23. |