Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Harcosok 03-02-2009 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204590)
Senkinek nem tesz jót, ha olyan ellenféllel játszik, akit nem maga a játék érdekel, hanem a szabályok kikerülése. Ezért kár jelentkezni.

Megkérdeztem szabályos-e ha szabályos lett volna akkor nincs semmi szabálykikerülés szerintem:)Vagy igen?:)
Ha meg tudom,hogy kifejezetten csalni akarok akkor csalok és nem azt kérdezem szabályos-e:)

Harcosok 03-02-2009 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204598)

A Hódító egy stratégiai játék. Nem az a fő célja, hogy Máté minél furfangosabb csalási módokat találjon ki magának, ezáltal elrontva mások játékát. Az előző beírásából semmi más nem jön le nekem, csak az, hogy hogyan lehetne csalni. Akinek mindenről ez jut eszébe, hogy hogyan lehet csalni, hogyan lehet kiskapukat keresni, hogyan lehet a józan ésszel ellentétesen megmagyarázni dolgokat, azt nem szívesen látom itt.

Továbbra is az volt a kérdés ,hogy meglehet-e ezt tenni minden szabályszegés nélkül.
Ha meg lehet akkor meg: a lehetőséggel élni kell:)

Harcosok 03-02-2009 15:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204604)
Én is Atival értek egyet. Egy ember egy országgal játsszon. Ha nem tud itt lenni az 5!!!! alkalom egyikén se, ami 1 fordulóba beletartozik, akkor gondolja meg, hogy van-e értelme egyáltalán játszani. Szeretném, ha Máté játszana, de csak a megengedett keretek között, csak ő játsszon a saját országával!

Erre annyit tudok mondani: Sajnos ha 5-ből 1 párbajon itt tudok lenni sokkal kevesebb esélyem van 5pontot szerezni az adott fordulóban,mintha 5-ből 1-en itt vagyok 4-en meg más probálkozik (de felfogtam Ati felfeogtam:P)

Ati 03-02-2009 15:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 204614)
Erre annyit tudok mondani: Sajnos ha 5-ből 1 párbajon itt tudok lenni sokkal kevesebb esélyem van 5pontot szerezni az adott fordulóban,mintha 5-ből 1-en itt vagyok 4-en meg más probálkozik (de felfogtam Ati felfeogtam:P)

Nagy eséllyel lesz a végén pontegyenlőség, hiszen olyan sok forduló nem lesz, hogy óriási eltérések kialakulhassanak. Ilyenkor pedig számítani fog nemcsak a legjobb eredmény, hanem az egyes fordulók átlageredménye is. Ha 5-ből 1-szer indultál, és első lettél, akkor az előrébb sorol, mintha 5-ből 5-ször indulsz, de csak egyszet leszel első.

Ati 03-02-2009 18:36

Az emlékeztetés jegyében: kevesebb mint fél óra múlva kezdődik az első párbaj a sorozatból! :) Akit érint, az lehetőleg legyen itt. :)

Harcosok 03-02-2009 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204615)
Nagy eséllyel lesz a végén pontegyenlőség, hiszen olyan sok forduló nem lesz, hogy óriási eltérések kialakulhassanak. Ilyenkor pedig számítani fog nemcsak a legjobb eredmény, hanem az egyes fordulók átlageredménye is. Ha 5-ből 1-szer indultál, és első lettél, akkor az előrébb sorol, mintha 5-ből 5-ször indulsz, de csak egyszet leszel első.

Meglepne ha számítana nagyon meglepne:)

Kics 03-02-2009 20:12

Csak a több országot akarod majd szankcionálni, vagy a belépő szabad prédákat csináló országok gazdáit is?:)

J.Ati 03-02-2009 20:13

Jó kis párbaj volt:)

legközelebb talán jobb leszek:rolleyes::D

Ati 03-02-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 204622)
Csak a több országot akarod majd szankcionálni, vagy a belépő szabad prédákat csináló országok gazdáit is?:)

Ha valaki rendszeresen nem játszik, vagy csak szanaszét verik, akkor nem lesz később bevéve, mert teljesen felesleges.

Ati 03-02-2009 20:20

Gratula mindenkinek, a mostani eredmények megtekinthetők itt: http://hodito.hu/parbaj/1066.html

All times are GMT +1. The time now is 21:50.