![]() |
Quote:
Azt hiszem, ha ezeket a játékon belül küldted volna el, akkor nem 168 körös kitiltásra számíthattál volna, hanem megkaptad volna a "Nem kívánatos játékos" büszke címet és az útilaput is a játékból... |
Ezeknek van valami köze a nevekhez?
|
Quote:
|
Quote:
|
minden évben ki akarjátok tiltani az országomat, de továbbra is maradok vidám...
|
ahol mindig állnak a farkak
Szerintem ezt sem lenne baj megváltoztatni. Gondolom nem kell magyarázni miért. |
574233 5/Q [SZ] Az elmebetegség vidámparkja(4) 13.339
a négyes nem kék szám, csak mögé billesztette az illető asszem kifejezetten engem akart vele bosszantani, bár nem sok sikerrel alapvetően csak az zavar a dologban, hogy esetlegesen rám asszociálnak emberek az ország nevéből fakadóan és azért az mégiscsak gáz, ha elterjed, hogy simán üthető vagyok:) |
lehet, kicsit hosszu lesz, de vki szereti ilyen nevu orikat regelni anarch-ba ;)
- aNTi PuTRi - (#559304) 559305 - ZéRó PiGMeNT ToLeRaNCia - 559303 HiPeRPiGMeNT VaDáSZ Vigány Cerő 1 (Ts) Vigány Cerő 2 (Ts) Vigány Cerő 3 (Ts) Vigány Cerő 4 (Ts) Vigány Cerő 5 (Ts) 559306 ANARCH 5 - ZiGó-e VaGY! - 567100 ANARCH 5 A`la rabbénu gázfürdője :) Dohány utcai kivégzések 1 (Ts) Dohány utcai kivégzések 2 (Ts) Dohány utcai kivégzések 3 (Ts) Dohány utcai kivégzések 4 (Ts) Dohány utcai kivégzések 5 (Ts) Kaftángyújtó kisiparos :) (#567101) Táncolj Feri! Búcsúbuli! :) (#567102) Putry Phiro admirális :) (#567107) na, kb ennyit talaltam gondolom, nem kell magyarazni, h zsido es roma ellenes -antiszemita -orinevek, a Feri meg a miniszterelnokre utal koszi :) |
Quote:
|
Quote:
Tessék szépen kigyűjteni mindet :D + Szerintem nem mindegyik mellől maradhat el a magyarázat,szóval csupa szem vagyok :) ( én pl egyikben sem látok egyértelmű rasszizmust) |
All times are GMT +1. The time now is 01:08. |