![]() |
Quote:
Mikor kellene kört váltania? Egészkor+Félkor?? |
Land of Fefe [ #1300 ]
Ez az egy ami tetszik ebben a játékban:D Erőlködés nélkül kaptam egy egész jó sorszámot:DDD |
Quote:
|
Sírni tudnék a nyelvtanán. Nekem még csak érdekesen sem hangzik,akik elkezdték,majd mondjanak véleményeket,hátha kedvet kapok én is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*Ma hallottam a Fűrész 5-ben :D |
"Az sms díja (bruttó 480 Ft amiért 200 drágakövet kapsz, amit aztán elkölthetsz a beváltóban)."
Máshol meg ezt írja: "# Az előfizetésért cserébe nyújtott szolgáltatások E-mail értesítés a támadásokról! # Korlátlan szabadság. # A Morál minimum 60%-ig csökkenhet. # A lakosság számával egyenlő számú arany jóváírása/kör. # A Piacon katonát is vásárolhatsz. # 100 drágakő." Azt írja,hogy a lovas 2-t fogyaszt az ember 1-et 104nép+4lovasra meg azt írja ki,hogy: Étel fogyasztás: 108 db /kör Azt is írja de csak írja,hogy 30percenként vált nekem kört éjjel váltott összesen 2-t nekem:( Gondoltam ma támadok ha már van óriási haderőm. Rákattintok , erre nem ugrik tovább semmi. Megpróbáltam újra, újra, újra semmi. Gondolom azért mert itt is van valami védelem de sajnos azt nem lehet tudni,hogy meddig. Jó játék lehetne csak túl sok benne a hiba:D |
Birodalom neve: Schmetterling [ #1320 ] csoport: H
Egye fene,regeltem egyet én is :) |
Quote:
Ennek szellemében anarchosok (H csopi) előre, uraljuk a csopit!!!! |
All times are GMT +1. The time now is 09:48. |