![]() |
Eléggé, de esetleg még várom ide minden infót, amit egy "kezdőnek" tudnátok adni az 1/Aval kapcsolatban, ha még nicns ilyen topic :)
|
Quote:
|
Quote:
akkor a többi kérdés megy oda |
Quote:
|
Quote:
|
Amugy azert eleg meredek a full hadi ori...
Ha pl 4 e na szövibol egymas mellett vannak es van tolijuk szamoljatok ki menniy hazat gyujtanak be pillanatok alatt... Es hogy utana milyen marad a hadisnak... Az 5-6% kocsma legalabb kell... |
Quote:
|
ha segít valamennyire:
1. én sem jártam még az 1/A-ban. 2. én is tolisként nyomom régóta, bár kezdetekben hadis voltam. 3. a 1/A-ba való fellépésem pillanatában, már hadis leszek, tervezetten óriás. sok infót gyűjtöttem már régi társaktól és ellenségektől is, akik úgynevezetten megjárták a poklot. :) bárki bármit mond, hadisnak az óriást javaslom, viszont egy elf (aki persze könnyedén lopható elegendő toli nélkül), akár szépen feltornyozhatja magát, és a klán védelmét segítheti... ne is beszéljünk a kajatermeléséről... :) ha meg mindenképp a támadás, akkor 50-55% barakk, némi íjjal és rengeteg elittel. :cool: szerintem ez a legáltalánosabb és legkompromisszumosabb megoldás. amúgy döntsön mindenki saját tudásának megfelelően, és belátóan. :D üdv, King |
hát ezek amiket te adtál tanácsnak, arra talán elég jók, hogy top szélére elérj és ott meg megpróbálj bevédeni. de nagyon nem kivitelezhető, mert az 1/A nem a kompromisszumokról szól... ha élre akarsz törni akkor a legközelebb az ork és a gnóm juttat. topba sok sok sok pénz és gnóm. 60-70% barakkal persze hadisként. ehez meg erős törpe kell és két elf ha nagy a klán... :D
|
Igaza van senkinek.Ha a topba akarsz jutni ne mlegy orias mert azzal nem fogsz odaerni egykönnyen.
A topba a gnom a legjobb meg az ork is odaerhet.Ja meg ugye a fedezésekkel a törpe is ... |
All times are GMT +1. The time now is 12:31. |