![]() |
Quote:
|
Erről beszélek nyuszó-muszó:)
|
Egy gond van. A két boxon 1-1 csatornát lehet nézni, +1-et felvenni. ez 3*2 mega = 6 mega. Nos elvileg 15 mega errefele a sávszél, de nettel együtt is csak 8 mega jön ki. No mindegy, nem sírok, sokan örülnének ennek.
|
Nekem IP-TV + 15 Magás netem van
Azt mondják ha nézem a tv-t akkor 2-3 megát lefoglal a sávból. + Telefon teljessen alapra van véve igy fizetek 12400 Hufot. De enekem eddig bejött. kb 2 honapja cseréltek Routert mert soxor szakadt a Netem de a TV nem. Azt kicserélték és még mindig ugyan ugy szakad a netem :D Csak nem igen vagyok fent 3-5 között. 1 honap alatt 15 szakadásom volt. 4 protom van rajta 1 a TV, 3 akár a net és van rajta wi-fi is. |
160 gigás winyó van benne
1 mega flash tároló 128 mega ram |
Valószínüleg jó helyen laksz, ha két box mellett megy a 15 mega.
Mi a gond a felvétellel? |
Quote:
Hát az a gond nem értek a távirányitóhoz. :D de épp elég nekem amenyit tudok :D |
Vasárnap este betelefonáltam, hogy szakadozik a net meg a TV. Hétfő reggel kaptam SMS-t, hogy megoldották a problémát. A net és a két boxból egy megjavult, a másik boxnál új hiba jelentkezett: akadozik a kép, kikockásodik stb. Betelefonáltam, mondta a kedves ügyfélszolgálatos, hogy szerinte is valszeg a boxszal lesz a gond, valószínűleg kijönnek majd. Erre kaptam egy sms-t reggel, hogy megcsinálták. Hurrá, mondtam magamban. Este mire odértem, hogy megnézzem, még mindig akadozott a kép. Most betelefonáltam még1szer, elmondtam, hogy mi volt eddig, kérdezte hogy szerelő nem jött ki? Mondtam hogy ide nem, aztán azt mondta, hogy 72 órán belül valószínűleg meglátogat egy T-s :) KÍváncsi vagyok :)
|
Ma kijöttek, megnézték, aztán mondták, hogy valószínűleg bent van a hiba, ha este még mindig gondot okoz, akkor majd holnap kijönnek megint, kicserélik a boxot, mert lehet azzal van a gond.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:47. |