![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igaz nem függ össze, de mondjuk tényleg értelme lenne minden személyi veszteség célzatű ártás ellen hatnia... azaz a mészárlás se lehetne olyan hatékony vele akkor... |
Quote:
mert az kicsit furcsa volt, hogy az Xben 300heki körül 14k varival rohangáljon, szval éplista, és utánna mészár, főleg hogy én mint tolis is befértem pár elitte, szval utánna nem volt megállás addig amíg nem ment szabira :p na ebből cask azt akarom kihozni, ha ez nem lenne, akkor nem egy pár napig tartana kicsinálni, hanem akár hetekig is, és úgy meg könnyen tudja pótolni az egységeket :) ezt azért érdemes meggondolni |
Quote:
nekem elég, ha a toliakciók ellen jobban védene.. mert így nem nagyon éri meg szerintem.. bár passz, még csak egyszer választottam, de annyi elég volt belőle:D |
Quote:
|
Quote:
Első személyiségnek nem ez lesz a legjobb, de a mostani túlélőnél van legalább 3 olyan személyiség, amit mindenképpen később választanék. |
Quote:
|
Nekem eddig két faj vált be teljesen:
1.Hulla 2,Elf A Hulla amiatt,h könnyen kezelhető,és ha jó a piac akkor jó helygazdálkodással elég nagy sereget lehet összehozni. Az ELF egyértelműen a fantomsereg miatt.Erre épül az egész taktikám.Minnden nap felteszem a fantomsereget - nem látnak be - nem képezek hadsereget,merthogy ha nem látnak be akkor minek (az elején tolit se pont emiatt) - Minden barakk,kocsmahelyet tamplomnak építem.Ezzel a taktikával gyakorlatilag a környék összes oriját tudom gömbözni.Kockázatos,nagyon,egyszer irtózatosan bebuktam,de újra lehet kezdeni (Vki eldöntötte,h szétszedi az orim,és amikor elfogyott a VIP és a Fantomsereget nem tuttam felrakni,elkötött 800 hekit (a 1600ból):mad: ) Most a 3. szinten tartok 80k vari+10k tolinál 1700 heki mellett. Az ori nevét biztonsági okok miatt nem árulom el :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:18. |