![]() |
Láma tudod hol bukik el az ervelésed.
Hogy összehasonlitod az elfet a többi fajjal.Senki ne mondja hogy jobb hadis mint az ork vagy jobb toli mint a felelf vagy jobb varis mint az orias DE, ha összességében nézed mind1ik fajnal jobb valamiben... |
Quote:
Kicsit hasonlít a gnómokhoz... Egy elfből olyan orit tudsz csinálni, ami közepesen jó varis, és közepesen jó tolis... Mellé persze mindenképpen kell egy varis, meg egy tolis is (szerintem). Így a szövi toli, és vari szintjén is 2 országgal támogatott. Pl a mostani szövimben van egy varis (óriás), egy hadi (óriás), egy tolis (félelf), és én elffel, amolyan tolis/varis. A félelf lopja a félelfeket, előtte a varis, és én gyengítjük az ellent ha kell varikkal. Én vagyok, aki a törpöket, orkokat, hasonló fincsi kevés tolvajos orikat tolvajkodja, elsősorban én gyújtogatom a hadikat, stb... Vagy ha tényleg nagyon lefárasztom a félelfeket, akkor őket... Annyi tolvajom van, mint a félelfeknek, de ugye ők kapnak nem kevés pluszt... És annyi varim van, hogy még ha gömb sikerül is, ártó már ne menjen át rajtam az ellenfél varisától... Emellett majdnem 2x annyi a védelmem, mint a félelfnek és a varisnak... Tehát azért nem rossz "támogató" faj az elf... Nyilván második hullámnak jó csak.. Az első hullámnak ott az óriás varisnak, az ork hadinak, a félelf tolisnak :D |
Quote:
|
Quote:
|
Az elfek kiegszitőnek jók a szöviben.De ha van bent egy elf meg meg egy tolis is akkor a hadakozas elegge lecsökken.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:48. |