Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

Princ 11-08-2008 08:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 195905)
Nem mumus, O az, akirol tudok, hogy oriast tobbszor vegigvitte az A csoporton.

Velem is meggyulne, ha oriassal lennek, tuti nem lennek ingyenfold...

Ha meg nem ismered, az mar csak a Te bajod...

Azt meg sajnalom, hogy a beidezett irasomat ertelmezni sem tudod. :)

De a kedvedert leirom ujra: ha jo kezekben van, igenis jol jatszhato az orias A-ban, akar magas, akar alacsony hekin. Remelem igy mar erted, es nem kotozkodsz.

A leereszkedő sajnálkozásodra nem tartok igényt, a kötözködésedre pedig szintúgy. Serg-et az ő óriásával teljesen értelmetlen volt idekeverni, hogy ő mit tud vagy mit nem. Csak hogy értsd amit mondok, ne csak azt amit te. :)

laci 11-08-2008 08:18

Helyes, megvolt az információ, aztán jött a jópofizás, most meg kezdődik a cirkusz, jó kis all inclusive topic lesz ez :p

Princ 11-08-2008 08:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 195923)
Helyes, megvolt az információ, aztán jött a jópofizás, most meg kezdődik a cirkusz, jó kis all inclusive topic lesz ez :p

A poén meg az benne, hogy már rég ki lett vesézve az egész, ahogy az elején megmondták, sőt erre a magas hekin miért jó az óriás, arra egy külön topik is volt, de keresni senki. :)

Zoli 11-08-2008 08:25

most a 200 k HSz a cél, nem törődhetünk ilyen apróságokkal :)

vityu 11-08-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195896)
akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok ált orkot visznek, akik fentmaradnak topban B-ből fordulgatva azok elfet vagy gnómot, és van egykét bátor vitéz aki törpét hoz fel nah annak örölünk a legjobban :D:D:D:D 2400heki felett csak evvel a 4fajjal találkoztam.

Azért lehet meglepődnél... Pár embernek lehet bizsereg a tenyere, ahogy ezt leírtad. Szerintem akkor nem láttál még normális törpét. Persze, ha az tanyát tart...
Gyakorlatilag egy elborult következtetést vontál le az A-ról. Meg az emberekről. Vagy csak egyszerűen magadból indultál ki, de hála a magasságosnak, hogy az emberek általában különböznek. Miért ne lehetne orkkal/törpével fenn maradni? Úgy írtad, mintha tilos lenne.
Ehh...legközelebb gondold át, hogy milyen hülyeségeket beszélsz!

Princ 11-08-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 195927)
most a 200 k HSz a cél, nem törődhetünk ilyen apróságokkal :)

Ez nagy igazság, akkor még rá pár lapáttal, meg éljen az off:

Az elf és a gnóm nem jó választás az 1A-ban; a múltkor is volt hogy földet hoztam tőlük. :D
Aki mást mond az
- hülye
- butus
- kötözködik
- arcoskodik
- túl fiatal
- túl öreg
- nem érti
- nem látott még jól megépített elfet/gnómot
- Serg leverné

na hajrá! :D

Dus 11-08-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 195934)
Ez nagy igazság, akkor még rá pár lapáttal:

Az elf és a gnóm nem jó választás az 1A-ban; a múltkor is volt hogy földet hoztam tőlük. :D
Aki mást mond az
- hülye
- butus
- kötözködik
- arcoskodik
- túl fiatal
- túl öreg
- nem érti
- nem látott még jól megépített elfet/gnómot
- Serg leverné

na hajrá! :D

Kezdhetek?? :D

Druida 11-08-2008 11:40

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 195917)
Csak azért mert fent vagy A-ban és volt egy sikeres jó szériád még nem kell azt hinni hogy te mindent tudsz a játékról és te vagy itt a Jani igazából szeretném látni azt a pofára esést amikor kimész egy törpére mert az olyan könnyű falat és a törpe véletlenül visszaüt 2 sereggel te meg csak lesel mint Rozi a moziba :) mert esetleg nem csak te tudsz fent lenni éjszaka sokáig :)

Arcból vehetnél visszább

kéépzeld utoljára mikor törpét támadtam 5 sereggel kísért vissza :) és még a bontást is elrontottam :) de ezen kívül szinte csak törpéken, óriásokon jöttem fel, és mégegyszer mondom a kivétel erősíti a szabályt. :)

Druida 11-08-2008 11:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 195933)
Azért lehet meglepődnél... Pár embernek lehet bizsereg a tenyere, ahogy ezt leírtad. Szerintem akkor nem láttál még normális törpét. Persze, ha az tanyát tart...
Gyakorlatilag egy elborult következtetést vontál le az A-ról. Meg az emberekről. Vagy csak egyszerűen magadból indultál ki, de hála a magasságosnak, hogy az emberek általában különböznek. Miért ne lehetne orkkal/törpével fenn maradni? Úgy írtad, mintha tilos lenne.
Ehh...legközelebb gondold át, hogy milyen hülyeségeket beszélsz!

te meg legközelebb próbálj meg értelmezni egy hsz-t amit beidézel.

itt volt benne egy rövidítés ami az egész hsz-re vonatkozott, és neked valahogy látószögön kívül esett: akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok ált orkot visznek....

azt nem értem, hogy levontam egy általános következtetést ami igaz is, ÉS ERRE EGYBŐL MINDENKI JÖN, HOGY DE Ő TUD OLYAT AKI NEM EZT CSINÁLJA STB. tudom, hogy vannak kivételek, de akkoris átlagban igaz amit mondtam!!!!! mert a törpét nem mindenki tudja jól irányítani pl, és belőlük van több, ezért az az általános! vannak orkok is akik fent maradnak top 30%-ban, de nagyrészük csak felmegy és lefordul, EZ AZ ÁLTALÁNOS, EZT TI IS TUDJÁTOK!!!! szóval kérem nem mindenki magára venni amit mondtam, meg egykét ügyes barátjára, hanem a nagy többségre. köszönöm.

Zoli 11-08-2008 11:52

khm...
senki nem tud játszani
ez hót ziher

hogy miért írom?
több a kezdő, mint az, aki tud játszani...vannak, akik tudnak játszani, de én azt írom, amiből több van... ne vegye mindenki magára :p

hmm... :D

All times are GMT +1. The time now is 06:04.