![]() |
Quote:
|
Helyes, megvolt az információ, aztán jött a jópofizás, most meg kezdődik a cirkusz, jó kis all inclusive topic lesz ez :p
|
Quote:
|
most a 200 k HSz a cél, nem törődhetünk ilyen apróságokkal :)
|
Quote:
Gyakorlatilag egy elborult következtetést vontál le az A-ról. Meg az emberekről. Vagy csak egyszerűen magadból indultál ki, de hála a magasságosnak, hogy az emberek általában különböznek. Miért ne lehetne orkkal/törpével fenn maradni? Úgy írtad, mintha tilos lenne. Ehh...legközelebb gondold át, hogy milyen hülyeségeket beszélsz! |
Quote:
Az elf és a gnóm nem jó választás az 1A-ban; a múltkor is volt hogy földet hoztam tőlük. :D Aki mást mond az - hülye - butus - kötözködik - arcoskodik - túl fiatal - túl öreg - nem érti - nem látott még jól megépített elfet/gnómot - Serg leverné na hajrá! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
itt volt benne egy rövidítés ami az egész hsz-re vonatkozott, és neked valahogy látószögön kívül esett: akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok ált orkot visznek.... azt nem értem, hogy levontam egy általános következtetést ami igaz is, ÉS ERRE EGYBŐL MINDENKI JÖN, HOGY DE Ő TUD OLYAT AKI NEM EZT CSINÁLJA STB. tudom, hogy vannak kivételek, de akkoris átlagban igaz amit mondtam!!!!! mert a törpét nem mindenki tudja jól irányítani pl, és belőlük van több, ezért az az általános! vannak orkok is akik fent maradnak top 30%-ban, de nagyrészük csak felmegy és lefordul, EZ AZ ÁLTALÁNOS, EZT TI IS TUDJÁTOK!!!! szóval kérem nem mindenki magára venni amit mondtam, meg egykét ügyes barátjára, hanem a nagy többségre. köszönöm. |
khm...
senki nem tud játszani ez hót ziher hogy miért írom? több a kezdő, mint az, aki tud játszani...vannak, akik tudnak játszani, de én azt írom, amiből több van... ne vegye mindenki magára :p hmm... :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:04. |