Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tőzsde, avagy pénzből pénz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=323)

King 03-27-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Phoenix
részvét :p
legközelebb kétszer is megnézed, hogy mennyiért rakod ki, de ez még mindig jobb, mint amikor kitettem 100k darab tekit 2500 helyett 25000ért :eek: odalett egy pár millám :(

ezek elöfordulnak. gondolom pislogtál, hogy mennyi a piaci árud összértéke?
ilyen buktán mindenki átesik, én sem vagyok kivétel. :p

Phoenix 03-27-2006 11:09

Quote:

Originally Posted by King
ezek elöfordulnak. gondolom pislogtál, hogy mennyi a piaci árud összértéke?
ilyen buktán mindenki átesik, én sem vagyok kivétel. :p

hát jah...azt hittem hogy miylen ügyi avgyok, aztán gondolkozás, hogy mitől is ennyi, és akkor látom :eek: azt hittem hogy majd rosszul leszek :(

Békés 03-27-2006 12:33

Piacolgatok a 2-es szinten, olcsó nyersire vadásztam:)
Csörög a teló, felveszem dumcsi közben jár a kezem és látom piti áron van nyersi, a kéznél lévő kb 70 millát be is fektetem, jó áron, ki számolgatom a minimum 80-100 szoros hasznot mikor majd a szivem áll meg.
Telefonálás közben átléptem az 5-ös szinten lévő szintén piacnál megnyitott oriba és ott vásároltam fel a cuccot.
Mitne mondjak határozottan megvoltam elégedve magammal.

Phoenix 03-27-2006 12:41

Quote:

Originally Posted by Békés
Csörög a teló, felveszem dumcsi közben jár a kezem és látom piti áron van nyersi, a kéznél lévő kb 70 millát be is fektetem, jó áron, ki számolgatom a minimum 80-100 szoros hasznot mikor majd a szivem áll meg.
Telefonálás közben átléptem az 5-ös szinten lévő szintén piacnál megnyitott oriba és ott vásároltam fel a cuccot.

gratula hozzá :D
ez a hátránya ha az embernek több orija van :D

Csokibácsi 03-27-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by Békés

Trükkös, nagyon trükkös :)

Milán™ 03-27-2006 16:21

Nekem eddig a legnagyobb bukásom az volt hogy annó amikor felléptem 3h-ba 10millával kb azt láttam hogy a kő néha 100 néha meg 1000.
vettem 10millából pár követ azt másnapra lett 170millám kb azt azt is mind el költöttem 100-as kövvekre azt raktam ki 1000-ér.olyan 3milliárdnak kellet volna bejönnie csak attól a naptól kezdve már nem ment fel az ár 1000-ig:)

King 03-27-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by Milán(tm)
már nem ment fel az ár 1000-ig:)

ez van, mikor az isten lábát akarjuk megfogni. :)
nem lehet, hogy a játékban van egy védelmi funkció, hivatottan ezt kiküszöbölni? mondván, hogy a nagy mozgás ellen várólistára helyez egy idö után és nem engedi a piacra az árud?

vonos82 03-30-2006 14:19

Nem tudom, lehet benne valami...

Ja, és mi határozza meg, mikorra ér ki az áru a piacra?

A kint lévő áruk összege, vagy mi?

Phoenix 03-30-2006 14:39

Quote:

Originally Posted by vonos82
Nem tudom, lehet benne valami...

Ja, és mi határozza meg, mikorra ér ki az áru a piacra?

A kint lévő áruk összege, vagy mi?

amit took hogy minimum egy kör, de ha egyszerre sokan küldik ki, akkor sorba kell állni vele :)

Szigibabe 03-30-2006 15:25

idezet a sugobol:

"A piacra küldött áruk minimum fél órán át nem kerülnek fel a piacra, de legkésõbb 3 órán belül megjelennek azon, mint eladásra kínált áru.";)

All times are GMT +1. The time now is 17:15.