![]() |
és esetleg vmi olyan szeró amin 20x-30x-os szorzó van, és vannak rajta átlag 50-nél többen? az mondjuk már tetszene :)
|
Quote:
|
Quote:
am meg a tauri most indított egy 4. szerót átlag 600 playerrel ahol instant 70es kariddal csak bg-zni kell, cuccokat meg a bg-k után járó markokból vehetsz (külön generált vendorokból) |
Quote:
|
A tört szerokról: Hááát.... én a Ragnaroson játszom (most épp nem, és szerintem pár hétig pihentetve is marad.), de sajnos az is már annyira tele van, hogy a napi 1 DC (eredeti szerver ide, eredeti szerver oda), ha egésznap nyüstölöd, néha még ennél is több, szinte garantált. De a bugjait szeretem, mikor mezei mobokból nagyritkán negyed óra alatt 15-20 zöld-kék, olkor epic tárgyat össze lehet szedni.:p:D Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy ilyenkor Q itemet egyáltalán nem dobnak.:)
Viszont, azt, hogy x szorzós szerveren játsszak, elképzelhetetlennek tartom. Pont az a jó benne, hogy fejlődsz, növeketsz és, hogy ezért meg is kűzdesz rendesen. Akkor nincs szükség 480 szintre, doszt elég az a 70 is. Magasabb létszámú szerver mindenképp jobb, ki tudja kit ismerhetsz meg. Nekem több klántársam nagyon jó barátom lett, sőt... az egyiket alig két órája raktam fel a szonoki vonatra.:) egy öt fősön lehet családias a hangulat, de megsem közelít egy nagyobb létszámút, szerintem. |
Quote:
A "mezei mobos" buggal meg abszolút nem találkoztam, pedig olykor sokat kellett hentelnem a questek okán. Jó persze, fényévente egyszer kiesett egy-egy drágább(AH-ban) superior item, de ez nem volt általános jelenség. Még az is csak mítoszként terjengett az emberek között, hogy egyszer egy player horgászattal kifogott egy epic tárgyat egy dobozból. |
Quote:
Bezony arról. Szegényke nem hiába viseli újabban a Laggnaros nevet.:) Nagyon tele van és ez jelentkezik is egyre gyakrabban, olykor véletlen szerü leállásban, máskor egy nagyobb terület "hibájában", úgy mint magas vagy épp túl alacsony drop rate. Az ominózus eset velem egyszer esett meg, minden második (és ezt most szó szerint kell érteni) mob zöld és kék cuccokat dobott... és még csak nem is instáról volt szó. Enchanterként én ott nagyon jól jártam. Drága anyagokat tudtam kiszedni belőlük. Ellenben aznap egyetlen q item sem esett ki nekem, másnap a szokásos szerverrestart (minden héten szerdán van) után negyed óra alatt meglett a q. Épiket szintén nekem 2 mezei mob dobott, az egyik Un'Goroban egy dínó volt (Egy fegyó, ha jól rémlik staff volt.), a másik pedig az új szigeten, egy paladin (Ő epic cloakot dobott.). |
velem a bloodsclapon volt ilyen h egy nap kiesett 6!! epic fejlődés közben
hm hm nem voltak anyagi gondjaim:D |
akik wowoznak azokat kérem hogy küldjenek nekem pm-ben egy oriszámot ahova küldhetném a wow fórummeghívót :) jó lenne ha minnél több játékostól lehetne segítséget kérni, stb. köszi előre is. :)
|
segítene nekem vki? kéne nekem egy bizonyos [soul shard] item megtudja vki mondani hogy hol találom? :o
|
All times are GMT +1. The time now is 10:57. |