![]() |
Ha már ennyire erőlteted nekem ezt a sanyis témát, nem lehetne engem Királynak hívni?:D Bevezethetnénk valamiféle diktatúrát is, amelyben én vagyok az imádott fél:D Nos? Szerintem jó ötlet:D
|
Quote:
|
Quote:
Amugy en azert vagyok Remedy, mert ezt talaltam ki. Jo, mi? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor en is megosztom veletek Mike Forester mivoltjat...:D
Egyik ivocimbim ragasztotta ram, mivel elotte mar Mike voltam... Azt mondta hogy a csinibaban van egy csoka akit Mike Forester Ruszki Tengeresznek hivnak , (persze mar akkor is ittas volt a srac...:p) en meg akkoriban meg nem lattam a filmet es csak rahagytam...Egy ido mulva mar mindenki igy hivott, megtetszett , nem is foglalkoztam az eredetevel... Aztan egyszer lattam a csinibabat, amiben tenyleg volt valami ruszki tengeresz csoka, de az tuti, hogy nem Mike Forester volt...Es Ra egy hetre lattam a Trainspotting-ot, amiben volt Mike Forester( gondolom mindenki emlekszik a heroin kupra...A buzi drogdiler neve volt Mike forester akitol kapta a srac... Ugyhogy nekem ugy tunik hogy a spanom csak szimlan osszerakta a kettot...:D A ketto koze meg a Zoostorm onnan jott hogy ez volt az elso orim neve, ez csak a gep hazan lathato logo utan gondoltam ki... |
ÜDv
no mesélj csak az orinevekről engem érdekelne.... LotR |
Quote:
A nevem története: hogy mikor először ismerkedtem a játékkal, teljesen a Gyűrűk Ura jutott róla eszembe és pont abban az időben volt nagy sláger... Ebből jött az országnév: Lord of the Ring, a GyűRű Ura, az 1 Gyűrűé mind felett, a legyőzhetetlené:) Persze kicsit tovább folytattam a művet( magamban) ahol nem pusztult el a GyűRű és újra megtalálják, és egy olyan erős kezű uralkodóhoz jutt akire nem hat az ereje és jóra használja fel, megvédi birodalmát és népét a gyűrű szövetségeseivel együtt. Az ország név kezdőbetüiből jött, állt össze a nickem : LotR és azóta így ismernek. :D |
A nickem úgy született, hogy egyszerűen bemásoltam az orinevemet:)
Synkel amúgy egy nem túl nagy ország, és nem is túl kellemes hely, de mivel én alkottam, ragaszkodom hozzá. A benne élő jelentősebb személyiségek közül kettő szerepel a hódban is: Rognor con Morden, a bosszú lovagja, és Dalvin da Maltha an Synkel, Synkel ifjú hercege. Jelentős személyiségek vannak még, szal ha kell, nem leszek híján orinévnek:D :D |
Quote:
Vagy én fizethetek a névhasználatért:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:33. |