Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Szeptember 1. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3152)

Dragi 09-01-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 189101)
Gimi arra jó,h lövésed sincs ,h mi aakrsz lenni van rá 4éved,de én pl szakközépbe jártam és rájöttem,h ugyanugy érettségit kapsz meg pl megtudod,h pl programozó nem akarok lenni :)szal ovatosan a szakközéppel :)

akkor cska én találtam olyan sulit aminek mind a 2 részét szeretném megtanulni :) Már pedig a Vendéglátást, Idegenforgalmat egyelőre sajna csak az egyiket tanulhatom :p:(

vityu 09-01-2008 19:50

Pl én is elmentem gimnáziumba, infó szakra, hogy majd mekkora nemistommilyen informatikus leszek, aztán egy biológiás, földrajzos, kémiás szakon kötöttem ki az egyetemen, mert rájöttem, hogy nem érdekel.

Druida 09-01-2008 19:50

szvsz gimibe olyan jár, aki már ott akarja megtanulni a szakmát, és nem akar vagy nem fog egyetemre menni. még ha akar is, a gimiben az általános oktatás sokkal erősebb, ezért az onnan felvételizők könnyebben juthatnak be egyetemre pl.

Redback 09-01-2008 19:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189105)
Pl én is elmentem gimnáziumba, infó szakra, hogy majd mekkora nemistommilyen informatikus leszek, aztán egy biológiás, földrajzos, kémiás szakon kötöttem ki az egyetemen, mert rájöttem, hogy nem érdekel.

én ezért mentem emeltmatekos infóra, fizikát felveszem mad Faktnak, és lesz belőlem ami lesz:)

Cyby_ 09-01-2008 19:53

Hát én amikor bezséltem a gimisekkel,h mi leszel ha nagy leszel,fele 705a még nem igazán vágta 2-3évben........

Druida 09-01-2008 19:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 189107)
én ezért mentem emeltmatekos infóra, fizikát felveszem mad Faktnak, és lesz belőlem ami lesz:)

én mérnök szeretnék majd lenni ezért nekem is matek meg fizika lesz emelt óraszámban 11.-től :p

vityu 09-01-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 189106)
szvsz gimibe olyan jár, aki már ott akarja megtanulni a szakmát, és nem akar vagy nem fog egyetemre menni. még ha akar is, a gimiben az általános oktatás sokkal erősebb, ezért az onnan felvételizők könnyebben juthatnak be egyetemre pl.

Szerintem ez butaság. Teljesen mindegy, hogy hogy tanítanak. Teljesen meg lehet egyedül is tanulni olyan tárgyakat, amihez egy kis érzéked is van. Még csak meg se kell erőltetni magad. Manapság 1 jól sikerült érettségi, (a többi lehet 2es is) és benn vagy az egyetemek nagytöbbségén, olyan szakon, ahol csak akarod. (A 144 pontos rendszerben egy 90%os biosz érettségivel felvettek. A többit meg se kérdezték milyen volt.)

Redback 09-01-2008 19:55

Amúgy egy a lényeg, az legyen a gyerek ami akar, ne a szülei döntsék el hogy kereskedelmi szakra megy pl, hanem a gyerek.Anya engem is közgazdásznak akart betenni, de én mondtam hogy menjen ő annak, én megyek infóra :D

Cyby_ 09-01-2008 19:56

amugy ez igaz.h az érettségi tantárgyak a fontosak csak a többiböl sik kettes lehet kutyát nem érdekli!

vityu 09-01-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 189113)
Amúgy egy a lényeg, az legyen a gyerek ami akar, ne a szülei döntsék el hogy kereskedelmi szakra megy pl, hanem a gyerek.Anya engem is közgazdásznak akart betenni, de én mondtam hogy menjen ő annak, én megyek infóra :D

Nem akarom azt mondani, hogy közgazdászként még munkát is találnál majd! :) Hirdetésekben szinte csak azt keresik, meg egy pár mérnököt. És ezzel vége.

All times are GMT +1. The time now is 00:44.