![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nem hiszem. :D Október 28 után jövök vissza játszani. Addig marad a 2 naponta fél óra fórumozás. A fórumozás utána se lesz több szerintem, mert nem leszek időmilliomos. (Sajnos.) Szóval amennyivel több szabadidőm lesz, azt nem írkálással, hanem országépítéssel fogom eltölteni. A belsőn úgyis megtalálsz/megtaláltok majd. :)
|
Quote:
Nyárra van egy progink,de majd elmondom,ha itt lesz az ideje. Most meg felakartam tenni egy képet,de nem ment..:( A régi öreg Gee korszakból:D |
Quote:
2. Hova akartad felrakni? 3. Uramég, vajon mi van a képen.... :S :D |
Quote:
2. ide,de nem jött össze:(:( 3. csak egy kis statisztika :) |
Elvileg most jó lesz végre:)
Te vagy a felső,Ati az alsó. Jó kis napi átlagod volt:D Úgy írsz,mint a gép:D Néha nem győzöm olvasni,de azért örülünk neked:):) http://img508.imageshack.us/img508/3289/geeatipl3.jpg |
1. najóvanámmár.... tudod kit huzzá' fel :D 3 killóméter átmérőlyű juk lessz a zoldalamon a kivántsiságtól jövő nyárig. EMBER! Az meg még már majdnem 9 hónap... :D Mosmonddel :D
2. kár 3. ja az jöhet 4. remélem Ati nem olvasta az 1. pontban foglaltakat, biztos öregedne tőle 4-5 évet... :D |
1. Hm.
2. Azt hittem, hogy aktivitás statisztikát mutatsz. 3. Abban elég sokáig voltam stabilan 1. helyezett. A napi átlagban elég hamar visszavette a vezető pozícióját Ati. Bár a 3. pontban foglaltakban nem is vagyok biztos. :D Lévén, hogy most ez az állás: Posts Per Day: 7.56. :D Ha belevesszük, hogy kb 2 hónapja nem is jártam erre... :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:22. |