![]() |
Quote:
|
Quote:
A hsz-ed második részével egyet értek, de nem tudjuk sajnos elégszer és elegen elmondani, hogy Ati változtasson a dolgokon... Ati: egy szerintm, számodra elfogadható dolog: Ha újrázza az országát és teljesen 200 hekiről előről kezdi, akkor nem igazítanád át a minimum följét, hogy az is előről kezdődjön?? így a megtermelt javak is elvesznek, szal mintha fel sem ment volna 3000 hektárra termelni...szimplán, mintha most fordult volna le... ??? |
Tulip: nem a pénz a lényeg jelen esetben. Azt hiszem nem publikus összeget mondani, de nincs benne újra után sem több pénz, mint amivel egy teljesen átlag ori fellép 5. szintről.
Semmi olyan kirívó pénzösszeg, aminek az elvesztésétől agyvérzést kapnék. Egyedül az ori. |
Quote:
|
Quote:
(illetve, hogy kap-e vissza ugyanattól az embertől és mibe mennyi van) Másrészt, ha ilyen lehetőséget kapnék, én Arra helyében nem veszteném el azzal, hogy megpróbálnám átverni Atit...ráadásul aludni sem tudnék :cool: |
Quote:
Szerintem az, hogy nem játszok nem alapja annak, hogy tönkremenjen az orim. Hogy más hogy éli meg nem tudom, én kitartok a mellett, hogy van helyes megoldás az ilyen esetekre. |
Quote:
Most 600 hekis, és csak akkor léphetne tovább, ha ennek a 4szeresét elérném. Ami tekintve, hogy a top 1 1300 heki körül van.. |
Quote:
|
Quote:
De Ati nem is ezt vetette fel érvnek...Ez a Te érved...Viszont Ati dönt :) De sajnos, hogyha már ezt jgy bejrtad, sok esélyünk tényleg nincs, szal jó eszmecserét a továbbiakban, nem koptatom feleslegesen a billentyűzetet :) |
Quote:
Hol voltam játékellenes, vagy mi a csuda mindeközben? Sehol... Akkor a játék miért Arraellenes? :) Nagyon egyszerű, itthagytam, működőképes volt, nem játszom, és mikor újra kezembe kerül azt várnám, mint játékos, hogy működőképesen kapom vissza. Ebben sztem nincs önzés, sem rosszindulat.. csak naivitás? |
All times are GMT +1. The time now is 15:34. |