![]() |
Quote:
|
akkor a kérdésem mégjobban áll: miért gondolod, hogy ha a fórumok többszörösére nőnek tudod majd az összeset végignyálazni és szankcionálni amikor néha eddig is problémát okozott ez?
|
Quote:
|
ha tagja vagyok egy fórumnak, akkor nem tudok csinálni újat, hiába nem csináltam még.. ez jó igy?
|
Quote:
|
értem. ha te úgy látod, hogy sikerülni fog, én csak örülök neki :)
|
Quote:
|
Tehát nektek így akkor majd több fórumot kell átnéznetek.
És azok akiknek kérdésük van, mert kezdetben lusták olvasni, vagy csak nem értenek valamit, azok meg maranak hoppon. Automatikus meghivást nem lehet megoldani. (konkrétan például átrakottak egyből bekerüljenek egy ilyen célra létrehozott Y-os fórumba) Főleg azért, hogy tudjanak ott kérdezni, hogy hova kerültek és mi az; és talán ez esetben még nem is azon a fórumon kezdenének el egyesek a véleményiket kifejteni ahol eddig voltak. (feltételezem az átrakás utáni beírások az egyik leggyakoribb kitiltási/törlési ok...) |
Valaki írta h a kapcsolt orikból is be lehessen lépni abba a fórumba, melyikbe meghívták egyik oridat. Az ötlet kiváló, nemtom mi a helyzet vele. De annyival kiegészíteném, h ne a kapcsoltakból csak, hanem az azonos emilcímen lévőkből is be lehetne lépni a fórumra. Nekem orijaim asszem 3 kapcsolási sorban vannak, ne kelljen már mindegyikből meghívni egy-egy orit, ha fórumozni akarok éppen azzal, amelyik nincs kapcsolva a meghívotthoz.
Ja, és ha vkit érdekel, Belenus (#539045) által létrehoztam egy főleg anarchos (Y) fórumot (neve:kibeszélgető), elbírálás után lehet lépegetni bele, ha jókat akarsz dumálni mint eddig soxor. üdv mki:stampi |
A fórumnév változtatható a későbbiekben?
|
All times are GMT +1. The time now is 17:35. |