![]() |
Én csak azt nem értem, miért nem jó a mostani rendszer? Ha valaki nem bír magával, kapja a tiltást. Ha visszatérő "páciens", akkor elvonjátok az írásjogát. Ha nagyon súlyos, akkor törlitek. Vagy nagyon macerás a moderálás?
|
Quote:
|
Na most akkor mi ez az egesz?
Szerintem tok jol mukodik minden, egyszeruen a moderatorokat nem kellett volna eltorolni, es semmi gond nem lenne. Vagy tobb olyat alkalmazni, aki figyeli jelenteseket, es neha benez egy-egy forumra is... Miert a forumrendszert kell atalakitani azert, mert par ember attol erzi jol magat, hogy a forumon beszel csunyan? Ez most olyan, mintha elszaporodtak volna a gyilkosok, aztan nemhogy megbuntetnenk oket, hanem atraknank egy lakatlan szigetre oket, hogy ott gyilkoljak egymast. Plusz ez a modell nem is ennyire szep, mert lehet hogy tok normalis embert nem engednek be egy adott forumra, mert x embernek nem szimpi. (Pl leszek en egyaltalan vmelyik forumra beengedve? ) :D Na szoval, azert mert romlik a szinvonal, szerintem nem megengedni kellene, hogy hadd romoljon ott, ahol nem latom... Vagy nem egeszen ertem, hogy most mi a terv, de igy elso ranezesre nem tetszik :) |
Quote:
|
Quote:
Egyetértek Remyvel, nem tudom, miért kell az egész fórumrendszert megváltoztatni azért mert egyesek nem tudnak civilizáltan kommunikálni. |
Quote:
A legszélsőségesebb esetekben is ember maradtam,míg a másik oldal a legegyszerűbb dologtól is a fejére állt. |
Quote:
|
Quote:
|
Csatlakozom Remyhez :D Én se nagyon fogok fórumhoz jutni odabent. :D
|
Quote:
De egyszer zárjanak a bűnözők közé tévedésből és/vagy mert nem voltál szimpi az adott vezetésnek :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |