Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

director 03-09-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Steve
Már nem vagyunk a lovagok akik azt mondják ni!
/és most megyek megnézem mégegyszer hogy mit is mondanak mert eléggé acifántos:D /

Mellesleg nekem az összes új mese tetszik, mert ezeket már ugy csinálják hogy igazából a mondanivalójához kell egy kis érettség, ezért nálunk az egész család látta a Mackótestvért, Madagaszkárt, Irány a Jégkorszakot, Shrek-et, Shrek 2-őt, Cápamesét, Herkulest...:D

Mellesleg nemtom volt-e a felsorolásban a Keresztapa 2,3? Az alapfilmet láttam hogy irtátok de talán ez az a film aminek a folytatásai is ugyanazon a szinvonalon vannak! A második rész talán, ha lehet /bár nehéz/ de kicsit még jobban is tetszik nekem!;)

ja, keresztapa trilógia. azokat egyben érdemes megnézni, egymás után:).. nem a kedvencem az se, de elismerem, hogy jó:)
hasonlóan a gyűrűk urát is érdemes egyben megnézni egyszer, úgy egész tűrhető:)

Csokibácsi 03-09-2006 17:03

Quote:

Originally Posted by director
hasonlóan a gyűrűk urát is érdemes egyben megnézni egyszer, úgy egész tűrhető:)

Csak bírd seggel :)

Steve 03-09-2006 17:12

Nekem már az első rész felénél ki kellett mennem a mosdóba... Hameg itthon nézem gépen akkor soxor kell félbeszakítanom: kajálás, körváltás, sereg indítása, etetés...:D:cool:
Gyűrűk urát elismerem hogy yo film, de én sokkal jobbat kreáltam a fejemben amikor olvastam szal eléggé felemás dolog könyv után...

agreszivkisparna 03-09-2006 17:28

A Gyűrűk Ura télleg jobb könyvben...bár ott nincs Legolas ilyen helyes...:rolleyes:

Steve 03-09-2006 17:40

Képzeld oda! még helyesebb is lesz;)

agreszivkisparna 03-09-2006 18:29

Sajna a filmet láttam előbb, csak utána olvastam....igy nehézkes kissé:(

Phoenix 03-10-2006 10:54

én a Gyűrűk urának csak az első részét láttam, azt is csak félig, mert nem igazán fogott meg, de amikor könyvben olvastam, alig bírtam letenni, és kb 2hét alatt végeztem a 3 könyvel. Épp múlthéten kezdtem el újból :D

Phoenix 03-10-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Csak bírd seggel :)

így van :p
ismerőseimmel ezt tervezzük most nyárra:
Gyűrűk ura marathon
Mátrix marathon+Animátrix
Csillagok Háborúja marathon :D
de persze nem egy nap alatt...bár lehet hogy bele sem férne :confused:

agreszivkisparna 03-10-2006 11:06

Én az Animátrixot nem bírtam egyszer sem végignézni...de a Gyűrük Urát egy nap alatt néztem végig..vizsgaidőszakban:rolleyes: ...a Mátrix trillógia is akkor volt meg :)

Phoenix 03-10-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna
Én az Animátrixot nem bírtam egyszer sem végignézni...de a Gyűrük Urát egy nap alatt néztem végig..vizsgaidőszakban:rolleyes: ...a Mátrix trillógia is akkor volt meg :)

az animátrix egy jó film, de ahhoz úgy kell odaülni, hogy Mátrix-fanatikus avgy :D

All times are GMT +1. The time now is 13:16.