![]() |
Quote:
hasonlóan a gyűrűk urát is érdemes egyben megnézni egyszer, úgy egész tűrhető:) |
Quote:
|
Nekem már az első rész felénél ki kellett mennem a mosdóba... Hameg itthon nézem gépen akkor soxor kell félbeszakítanom: kajálás, körváltás, sereg indítása, etetés...:D:cool:
Gyűrűk urát elismerem hogy yo film, de én sokkal jobbat kreáltam a fejemben amikor olvastam szal eléggé felemás dolog könyv után... |
A Gyűrűk Ura télleg jobb könyvben...bár ott nincs Legolas ilyen helyes...:rolleyes:
|
Képzeld oda! még helyesebb is lesz;)
|
Sajna a filmet láttam előbb, csak utána olvastam....igy nehézkes kissé:(
|
én a Gyűrűk urának csak az első részét láttam, azt is csak félig, mert nem igazán fogott meg, de amikor könyvben olvastam, alig bírtam letenni, és kb 2hét alatt végeztem a 3 könyvel. Épp múlthéten kezdtem el újból :D
|
Quote:
ismerőseimmel ezt tervezzük most nyárra: Gyűrűk ura marathon Mátrix marathon+Animátrix Csillagok Háborúja marathon :D de persze nem egy nap alatt...bár lehet hogy bele sem férne :confused: |
Én az Animátrixot nem bírtam egyszer sem végignézni...de a Gyűrük Urát egy nap alatt néztem végig..vizsgaidőszakban:rolleyes: ...a Mátrix trillógia is akkor volt meg :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:16. |