Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Seregek etetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3035)

Dus 06-07-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179357)
De igen, beirtam, hogy csak 2 korre igaz az, amit ott irtak. Mivel egy olyan mondatot tett igazza, ami amugy nem igaz, szerintem sokat ert.

Első hsz-ed a topicban:

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179326)
Szerintem meg ne szerintemezzetek, hanem probaljatok szepen ki, akar anarchban, ha ennyire erdekel titeket, tippelgetni meg logikazni itt tok folosleges...

Én nem látom ;)

Az, hogy az előző hsz-em többi részére nem reagáltál mit jelenthet??
Csak nem, hogy nekem van igazam.
Ja és ebben a hsz-ben is??
Igen.

Kérlek többet ne kritizálj másokat alaptalanul, és meg elszámolok 10-ig majd, mielőtt beírok egy hsz-t...köszi...

Zoli 06-07-2008 20:02

Ez az első HSZ-e:

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179304)
Ez csak 2 korre igaz.

Dus 06-07-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 179360)
Ez az első HSZ-e:

Akkor a 2. hsz...nem ezen volt a hangsúly...hanem azon, hogy alaptalanul kritizál másokat...

Zoli 06-07-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 179361)
Akkor a 2. hsz...nem ezen volt a hangsúly...hanem azon, hogy alaptalanul kritizál másokat...

ez is igaz..

Dus 06-07-2008 20:04

De mondom, Remy:
Én elszámolok 10-ig, mielőtt beírok egy hsz-t ha többet cserébe Te alaptalanul nem kritizálsz másokat.

És szerintem haggyuk abba az offolást...

Remedy 06-07-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 179359)
Első hsz-ed a topicban:

Én nem látom ;)

Az, hogy az előző hsz-em többi részére nem reagáltál mit jelenthet??
Csak nem, hogy nekem van igazam.
Ja és ebben a hsz-ben is??
Igen.

Kérlek többet ne kritizálj másokat alaptalanul, és meg elszámolok 10-ig majd, mielőtt beírok egy hsz-t...köszi...

Nos, latom a szamokkal is gondjaid vannak, nem az volt az elso hozzaszolasom.

A tobbi reszere azert nem valaszoltam, mert ertelmetlen, nem azert, mert igazad lenne. Igazabol a beidezett hozzaszolassal nem kritizaltam semmit, es senkit, egyszeruen ertelmetlennek tartom hogy tapasztalat nelkul tippelgettek.

Az kb olyan mintha azt mondanam, hogy szerintem 3500, esetleg 4800 pont a 2 koros hatar, ha vki a szomszedom a pontlistaban. Nem tippelgetek, hanem kiprobalom. Ennyi. :)

Persze meg is kerdezhetem, de akkor jo lenne, ha olyan valaszolna, aki tudja a valaszt, es nem vezetne felre, hogy szerinte ez meg az, amit nem tud alatamasztani, csak tippelget. Nagyon rosszul gondolkodsz, sajnos, es az a legfurabb, hogy azt hiszed, igazad van.

Remelem ez mar eleg vilagos volt...

Zoli 06-07-2008 20:12

Nem tippelgettünk, csak kifejtettük, hogy szerintünk mi miért nem logikus.
bár ez is elég offolós :D:D

Dus 06-07-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179366)
Nos, latom a szamokkal is gondjaid vannak, nem az volt az elso hozzaszolasom.

A tobbi reszere azert nem valaszoltam, mert ertelmetlen, nem azert, mert igazad lenne. Igazabol a beidezett hozzaszolassal nem kritizaltam semmit, es senkit, egyszeruen ertelmetlennek tartom hogy tapasztalat nelkul tippelgettek.

Az kb olyan mintha azt mondanam, hogy szerintem 3500, esetleg 4800 pont a 2 koros hatar, ha vki a szomszedom a pontlistaban. Nem tippelgetek, hanem kiprobalom. Ennyi. :)

Persze meg is kerdezhetem, de akkor jo lenne, ha olyan valaszolna, aki tudja a valaszt, es nem vezetne felre, hogy szerinte ez meg az, amit nem tud alatamasztani, csak tippelget. Nagyon rosszul gondolkodsz, sajnos, es az a legfurabb, hogy azt hiszed, igazad van.

Remelem ez mar eleg vilagos volt...

Igen tökéletesen világos, de az előző pár hsz-ben láthatod, hogy nem ezzel volt a gondom, és egyébként a furcsa gondolkodásról annyit, hogy szerintem elég furcsa gondolkodás, hogy valakire azt mondod, hogy baja van a számokkal, mert félrenézte...

És esetleg igen, olyat vártunk aki tudja a választ és nem vezet félre, jöttél Te, aki pontosan tudod szerintem, hogy hogyan kell kiszámolni, de még véletlenül sem árultad el, hanem azt mondtad, nah, akkor menjünk és próbáljuk ki mintha a csicskáid lennénk...ha ez nem igaza, azaz nem tudtad, hogy hogy kell számolni, akkor meg tök felesleges volt hozzászolnod...

Az, hogy éppen abba a hsz-ben nem egyértelműen kritizáltál mást (egyébként érződik abban a hsz-ben, hogy egyáltalán nem akarsz jót másoknak, és azért jöttél ide, hogy kiröhögj másokat, ami már végülis a kritizálás más formája...), elég gaykaran megesik, hogy olyanokat mondasz másra ami megbántja a másikat, és Te észre sem veszed...

Remélem én is elég világos voltam...

KPeti999 06-07-2008 20:27

ON

Na és a szupermarkotány hogy befolyásolja az elvitt gabonát?
Mert igazából erre volnék kiváncsi.:)

Reni 06-07-2008 20:34

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 179370)
ON

Na és a szupermarkotány hogy befolyásolja az elvitt gabonát?
Mert igazából erre volnék kiváncsi.:)

sehogy sem befolyásolja, ha fenn van ha nem ugyanannyit visznek

All times are GMT +1. The time now is 23:34.