![]() |
Hát, angol V-ben ahol van 143 játékos elég karcsú a top. Sok a szabis de nem látom lehetetlennek maxal lépni. Legfeljebb 8-10 körre kell majd lemenni földért mert fedezni nem nagyon lehet majd.
|
Quote:
Semmiképp nem nevezném problémának. Sőt, ahogy többen írták, freemail csoportban még van is minek ürülnie ahhoz, hogy helyrebillenjen a top. |
Hááát azért van jótékony hatása is ha van 1-2 bankozó ori a top tetején. Igencsak hozzájárulnak a tekipiac kellemes ingadozásához. Tudom milyen ha tekiíróak a topposok...de ezt bárki észreveheti/megtapasztalhatja. Mondjuk ez is csoport és szintfüggő.
|
ez a jelenség megfigyelhető az egyik román alsó csopiban is,ahol én vok a 3ik a csopiban 20k értékkel,előttem lévő ori 21k értéken van,és az első ori,aki szabin van 29k értéken van,nem tom mennyi hekin...
viszont lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.mért nem tudok fedezni? (az a baj h nem tudok románul,és nem értem mit ir ki:D) természetesen nem elf vok,mielőtt bárki erre gondolna... |
Quote:
Quote:
|
kösz a felvilágositást,ezt nem tudtam....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
most ha ettől nagy pancser vok akkor légy vele boldog. nem lehet mindenki olyan profi mint egyesek... |
All times are GMT +1. The time now is 17:24. |