Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   nyári Q csoportos találkozó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3010)

Liza itt is... 06-01-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 178260)
Alapból nem sikerült volna Q fórumra vinni a témát ha csak Q fórumosokat akarsz ott látni ?:) hát hiába dísznek vannak azok a mogyorók a fejecskédbe :)))

Nem vagy te egy kicsit szemtelen?! Nem gondolod, hogy a tisztelet minimum jár annak, aki már hajlandó a 2! találkozót szervezni és nem a maga kedvéért és nem holmi: "Menjünk üljünk be egy kocsmába, dumáljunk pár órát azt húzzunk haza!" verziót. A pofátlanságnak is megvan a határa. Remélem mellőzöd személyeddel a találkozónkat. Ilyen emberrel nem szívesen találkoznék.

Dragi 06-01-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178315)
Nem vagy te egy kicsit szemtelen?! Nem gondolod, hogy a tisztelet minimum jár annak, aki már hajlandó a 2! találkozót szervezni és nem a maga kedvéért és nem holmi: "Menjünk üljünk be egy kocsmába, dumáljunk pár órát azt húzzunk haza!" verziót. A pofátlanságnak is megvan a határa. Remélem mellőzöd személyeddel a találkozónkat. Ilyen emberrel nem szívesen találkoznék.

Nem egy emebr van akit tiszta szívből tisztelek. Sajnos ehhez az a feltétel hozzá tartozik hogy tegyenek olyasmit ami tiszteletre méltó olyan ember fikázása akit nem ismerünk hát ilyennek sajnos nálam mindent ki lehet vívni csak tiszteletet nem :) és ne félj nem fogom zavarni a Q-sok privát találkozóját :) nincs kedvem olyan emberekhez akik esélyt sem adnak a másik megismerésére.....

no mindegy :) ennyit erről :)

Liza itt is... 06-01-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 178316)
Nem egy emebr van akit tiszta szívből tisztelek. Sajnos ehhez az a feltétel hozzá tartozik hogy tegyenek olyasmit ami tiszteletre méltó olyan ember fikázása akit nem ismerünk hát ilyennek sajnos nálam mindent ki lehet vívni csak tiszteletet nem :) és ne félj nem fogom zavarni a Q-sok privát találkozóját :) nincs kedvem olyan emberekhez akik esélyt sem adnak a másik megismerésére.....

Áhá, értem!
Szóval te ismered Elmét?! IGEN?! Nem tudtam.
Ha meg nem ismered akkor nem tudom mit papolsz.

Liza itt is... 06-01-2008 15:34

Ja igen. És akármennyire is veszem egyáltalán nem tisztellek ezek után, de mégis tudok kultúráltan viselkedni és semmi mogyorót nem párosítok az emberi fejjel. Ellentétben ugye veled. Ez nem vall túl nagy tanultságra.

Dragi 06-01-2008 15:35

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178318)
Ja igen. És akármennyire is veszem egyáltalán nem tisztellek ezek után, de mégis tudok kultúráltan viselkedni és semmi mogyorót nem párosítok az emberi fejjel. Ellentétben ugye veled. Ez nem vall túl nagy tanultságra.

Gondolj amit akarsz :) sajnos nem tud érdekelni hogy mit gondolsz rólam :)

Liza itt is... 06-01-2008 15:38

Akkor húzz el ebből a témából a lehető leggyorsabban, mert a végén olyat mondok, hogy senki nem jön el a találkozóra.

Dragi 06-01-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178321)
Akkor húzz el ebből a témából a lehető leggyorsabban, mert a végén olyat mondok, hogy senki nem jön el a találkozóra.

kíváncsivá tettél :)))))))

Liza itt is... 06-01-2008 15:42

Privát üzenetet privátban, a témától nem térünk el.
Nyári találkozó Zamárdiban. Júli 19 vagy az utána lévő hétvége. Elme van a közelben vízi csúszda?

csabi 06-01-2008 15:45

júli 17-18-19. hely mind1, csak ne legyen drága, mert most nem vagyok nagyon eleresztve. ha vki vonattal menne, akkor megbeszélhetnénk, egy találkozópontot, mert én is azzal megyek. :) jön a barátnőm is, ha nem baj.

Liza itt is... 06-01-2008 15:47

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 178325)
júli 17-18-19. hely mind1, csak ne legyen drága, mert most nem vagyok nagyon eleresztve. ha vki vonattal menne, akkor megbeszélhetnénk, egy találkozópontot, mert én is azzal megyek. :) jön a barátnőm is, ha nem baj.

Én természetesen vonattal megyek. Gondolom Kormi is azzal jön, akkor már mehetünk le 4en. Ha pedig hozod a barátnőd akkor már leszünk 3-an hölgyek! Remek ötlet volt Csabi!
déli PU jó találkozóhely...

All times are GMT +1. The time now is 05:20.