![]() |
Quote:
|
3 ork és egy óriás hadivari:eek:. Majd írd már le hogy megy:rolleyes:. Szerintem halára van ítélve. A tekercseket akár el is felejtheted, és még csak meg se tudjátok torolni. Arról nem is beszélve, hogy teljesen felesleges 3 ork, egy ork pontosan ugyanakkorát üt 2 óriással/gnómmal/stb., mint két másik orkkal....
Na meg hogy pénzetek honnan lesz:confused: |
Quote:
2.: Nem tudjuk megtorolni??...sztem 10-15 sereg elég nagy megtorlás:D 3.: Felesleges 3 ork??...És ha mindhárom támad, mert mondjuk morált növelünk és visszük egymást??...meg egyébként is!, nem mindig van bent mindegyik játékos 4.: pénz egyszerű: piacról! Egyébként köszi az értelmes hozzászólsát ;) |
Quote:
2. Nem ritkán 5-6 körről teszik, megnézném ahogy 3-400 hekin bontassz 2- 3000 pontot;) 3. Az 5-ben szerintem olyan orkot vinni mint ágyúval lőni galambokra, nem hogy mindjárt hármat;) 4. az tényleg megoldható persze kell egy kis alaptőke Szívesen:) |
Quote:
2. 5-6 körröl??...ezért van 3 ork...az egyik szépen behív magához védelemet és kitámad 5-6 körre, úgy, hogy simán beférjen... 3. Az előbb leírtam (előző hsz), hogy miért lenne jó 4. Nalátod ironikusan írtam :) |
Quote:
egy idő múlva a lopkodósnak is haladnia kell fölfelé, és ha addig lehetetlen volt, bevárják, és szétkapják, ott már nem nehéz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
simán kivitelezhető, ha nagy a bosszúvágy |
All times are GMT +1. The time now is 04:56. |