![]() |
Rejtő összes:)
Salvatore összes, különös tekintettel a sötételf sorozatra! tdk, gratu az izlésedhez;) |
és ami azt illeti, Bán Mór is egyre előkelőbb helyre küzdi fel magát a polcaimon
|
az én nagy kedvenceim, mint írók:
William Gibson Douglas Adams Stanisław Lem Isaac Asimov ha konkrét könyveket hozzá kell tenni az ő műveik után, akkor még Kurt Vonnegut - Éj anyánk Boris Vian - Tajtékos napok (bár most vadászok egy másik könyvére, az Öljük meg az összes rohadékot címűre, lehet azt is ide kell írnom utána :p ) |
Quote:
Quote:
|
Robin Cook könyvek, és mindenféle orvosi krimi:rolleyes:
|
Passuth László minden könyét, de legjobban a Hétszer Vágott Mezőt.
Wolfgang Jeschke: A teremtés utolsó napja Természetesen nem feledkezhetek meg a kortárs magyarokról sem. Káosz regények nagyon jók. Bár azt mondják, hogy John CaldWell kicsit olyan mint főhőse Skandar Graun.:D Asimovtól sokat olvastam, de nem jött be.:confused: |
Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember
Szeretem a történelmi regényeket, és Gárdonyi mesterien írta körbe a kor szellemét, stílusát, néprajzát. |
Quote:
Zéta történetét ki is feljtettem a felsorolásomból:D Meg még biztos van egy pár, ami bejött még.......... |
Quote:
Igen, a Dűne is nagyon jó volt és még sorolhatnám, sőt még az Elfújta a szél is tetszett könyvben:) |
Battle Royale
illetve a régi !!, világháborús "tényfeltáró" regények. Érdekes hogy mennyire más könyvet tud írni egy amcsi s egy orosz:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:21. |