![]() |
kar, hogy olyan messze van Eger..
|
Quote:
|
Quote:
|
Talán témába vág:
"józanul én is szidom ilyenkor ezeket h minek amikor ahoz tényleg semmi köze annak amit mi vallunk is gondolunk de ezert még nincs mentség arra h én is ezt csináltam egyszer [Nem elfogadható üzenet jelentése] alfa-linolsav (#606651) [4/N] , 2010-02-28 22:58:12 Szégyelheted magadat... lengetni a karodat, mint valami hülye... persze, hogy vannak olyan idióták, akik náciveszélyt látnak bennünk... [Nem elfogadható üzenet jelentése] Gigant land (2) [MODERÁTOR] (#271973) [5/U] , 2010-02-28 22:04:09 én karlenditéssel köszöntöttem otthon faluban a sün haverokat hajnali négykor a szintén sün sógort hivták h mit csináljanak az erősen ittas, közösség elleni izgatással és rendőri szerv sértegetésével vádolható rokonnal:D aztan hagytak [Nem elfogadható üzenet jelentése] alfa-linolsav (#606651) [4/N] , 2010-02-28 21:59:50" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jah és majdnem kifelejtettem a legfontosabbat!
Március 27-én Black-out koncert a wigwamban 3év után újra kowalsky-val a mikrofon mögött!!! |
Quote:
eletem legjobb koncertje volt amugy :) |
Quote:
Amúgy én is félelem nélkül elmegyek bármi ilyen koncertre, mert oda mindenki szórakozni megy és nem balhézni. |
All times are GMT +1. The time now is 06:28. |