Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   7.0 tesztverzió élesítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2958)

Ati 05-14-2008 14:22

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 174683)
Valamit biztosan csináltál, mert már jó. :) Köszönöm!

Igen, ezt közben privátban lezongoráztuk. Teljesen jogos volt az észrevétel, most már nem kéri onnan a kódot.

Zoli 05-14-2008 14:52

Én nem akarok e-miatt a supportra írni, mert szerintem ez nem csak nálam van, hogy amikor másik gépről lépek az oriba (kollégium), akkor kitörlődik az a beállítás, hogy a pontlistában csak a nem szabisokat lássam.Nem találtam erre vonatkozó részt, hogy ez direkt van-e, gondoltam beírom, hátha nem, mert engem kicsit zavar..nem nagyon, egy kicsit.

Redback 05-14-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174699)
Én nem akarok e-miatt a supportra írni, mert szerintem ez nem csak nálam van, hogy amikor másik gépről lépek az oriba (kollégium), akkor kitörlődik az a beállítás, hogy a pontlistában csak a szabisokat lássam.Nem találtam erre vonatkozó részt, hogy ez direkt van-e, gondoltam beírom, hátha nem, mert engem kicsit zavar..nem nagyon, egy kicsit.

Szerintem kéne írni a supp-ra, mert lehet hogy összefügg a verzióval, de ha nem függ össze, akkor is oda kéne írni!

Zoli 05-14-2008 14:57

Azért ide írtam, mert nem érzem, hogy ez egy egyéni probláma lenne

Paliking 05-14-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174703)
Azért ide írtam, mert nem érzem, hogy ez egy egyéni probláma lenne

Minden problémát a support felé kell jelezni, párszor már le lett írva.

Zoli 05-14-2008 18:15

ok, bocsi, azt hittem, csak a kifejezetten rám vonatkozóakat..akkor írok oda

Zoli 05-15-2008 16:47

Ati! elküldtem supportra a problémámat, de még nem vettem észre változást.
Ez azért van, mert még nem foglalkoztatok vele? Ugyanis szerintem témát nem adtam meg neki...elküldjem mégegyszer, vagy várjak türelemmel?

Tsobi 05-15-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174865)
Ez azért van, mert még nem foglalkoztatok vele? Ugyanis szerintem témát nem adtam meg neki...elküldjem mégegyszer, vagy várjak türelemmel?

Kapnod kellett egy válaszlevelet,szerintem abban bennevan a megfelelő info.

Ati 05-15-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174865)

Ha nem adtál témát, akkor kaptál egy választ, hogy egész biztosan el akarod-e ezt így küldeni, mert így majd valamikor hónapok múlva foglalkozunk vele talán, ha nincs már semmi jobb dolgunk. Erre vagy visszaigazolod, hogy igen, tényleg ezt szeretnéd, és ráérsz várni hónapokat, vagy elküldöd a levelet újra, ezúttal témamegadással.

Zoli 05-15-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174869)
Ha nem adtál témát, akkor kaptál egy választ, hogy egész biztosan el akarod-e ezt így küldeni, mert így majd valamikor hónapok múlva foglalkozunk vele talán, ha nincs már semmi jobb dolgunk. Erre vagy visszaigazolod, hogy igen, tényleg ezt szeretnéd, és ráérsz várni hónapokat, vagy elküldöd a levelet újra, ezúttal témamegadással.

hejhó..erre nem emlékszek, hogy újra kellett volna küldjem, azt viszont tudom, hogy kaptam 3 válaszlevelet is, hogy nincs benne az azonosítóm...akkor elküldtem azt is mellé, ahogy le volt írva, hogy hogy kell...szerintem akkor elküldöm mégegyszer ok?

All times are GMT +1. The time now is 23:44.