Quote:
Originally Posted by vityu
(Post 175111)
Attól is függ, hogy a másik ezt meg akarja-e hallgatni. Engem megtámadott egy kezdő pár hónapja. Nevetséges mennyiségű támadóval. Persze, pattant. Meggömböztem, felmértem, majd írtam neki, hogy ez így nem fog menni. Olvassa el a súgó bizonyos részeit. Ajánlottam neki, hogy ha kell egy éplistatervet is csinálok neki, amivel sikerélményei is lesznek. És még csak nem is válaszolt. 2 hét múlva megnéztem és ugyanolyan volt, csak kicsit feljebb. Azóta nem hallottam felőle.
|
nekem is volt egy hasonló esetem, úgyhogy igazat adok..engem egy elf kezdett el piszkálni, próbált varival, hadival, tolival,akkor én visszavariztam(egy tűzgyolyó), visszatoliztam(raktár), visszahadiztam(ekkor már pipa voltam, úgyhogy 3 puszti), írtam neki, hogy min kéne változtatnia, csináltam egy elfnek 200 hekin szerintem megfelelő éplistet, úgyanúgy nem volt rá válasz..aztán 4 nap múlva megint próbálkozott,utána 3*36 kör vihar megtette a hatását, de azóta se szólt hozzám...
Viszont valahol kell becsülni az ilyenfajta kezdőt is, mert biztos, hogy kitartó, és annál nagyobb öröm nincs, mint hogy te fedezed fel a dolgokat, mint ahogy ő csinálja..ha meg lusta súgót olvasni, ő baja, én erősebb vagyok.
|