![]() |
Quote:
|
Igen, sőt legyen valami értelme a "gazdálkodó" személyiségnek, azoknál magasabb lehetne ez a bónusz.....:rolleyes:
|
Lyra: nos én direkt fel se vetettem azt a lehetőséget hogy a másiknak ne legyen kára.... ezzel irdatlan nagyokat lehet tarolni 1/Aban fenti elfeknek... felvásárolnak 80% piaccal és kiteszik... ez vakon szaporítja a pénzt, és hazavágja az egész piacot... nem mondom szépen lehetne vele tarolni, de gondold el... két elf fejenkét a törpékkel betermelt milliárdokkal: veszik adják egymást közt a cuccot és a klánrakin keresztül nyomják át az így beszerzett pénzt... és ha meg úgy akarod az egészet hogy ne érje meg akkor meg mint hullán a csók, annyit segít a piac értelmén :D
ezért mondom hogy bakot lőttök ezzel az ötlettel ... |
Az 1/A-ról erősen meg van a véleményem. Sokan visítanak, hogy a nagyok így meg úgy... De hogy tegyenek ellene az nuku. Benéz naponta 1szer azt bekkeli az időt. Amikor meg van 5-6 manus, aki akar ott valamit csinálni, akkor meg megy hogy /fent ülnek/ duma. Elfek, törpék... No és? Itt lent le lehet őket verni? Ott fent meg nem? Azannyát neki! Nagy károk? Na ha valaki 20% piaccal huncutkodik az sztem nyilvánvalóan rizikó. A másik meg az ebben, hogy neked is van erre lehetőséged, nem csak másnak. Akkor hol itt a kár? Hó???:confused:
|
Quote:
|
Esetleg nem vonatkozna a 1/A-ra. Vagy úgy meghatározni a piac adta előnyöket, hogy minnél nagyobb az ori annál kevesebb a bónusz jár. Esetleg szinthez kötni a bónusz mennyiségét és 1/A-ra kicsi maradna. Vagy csak napi egy vásárlásra élne a bónusz. Lehetne ezen finomítani szvsz.
|
Quote:
|
Módosítok. Legyen 20%.....:D De akkor kell egy tolis is. És baj ha az 1/A-ban értelmet nyer a tolis?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:55. |