Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A piac, mint épület szerepe a játékban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=291)

Batu 04-09-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by Lyra
Őőőő nem egészen így gondoltam, hanem a különbságet a piaci épületek kompenzálnák. Magyarán akinek a cumúlyát megveszi a delikvens nem károsodik meg....:)

Miközben olvasgattam a topicot nagyjából ez a gondolat körvonalazódott bennem. Mondjuk ahány % az oriban a piac, annyi %-kal olcsóbb a nyersi. Esetleg ezt még lehetne szorozni (2*,+3*). Így nem lenne nagy előny, de értelmes lenne ott ,ahol gyakran égbe szöknek az árak.

Lyra 04-09-2006 12:32

Igen, sőt legyen valami értelme a "gazdálkodó" személyiségnek, azoknál magasabb lehetne ez a bónusz.....:rolleyes:

Senki 04-09-2006 13:19

Lyra: nos én direkt fel se vetettem azt a lehetőséget hogy a másiknak ne legyen kára.... ezzel irdatlan nagyokat lehet tarolni 1/Aban fenti elfeknek... felvásárolnak 80% piaccal és kiteszik... ez vakon szaporítja a pénzt, és hazavágja az egész piacot... nem mondom szépen lehetne vele tarolni, de gondold el... két elf fejenkét a törpékkel betermelt milliárdokkal: veszik adják egymást közt a cuccot és a klánrakin keresztül nyomják át az így beszerzett pénzt... és ha meg úgy akarod az egészet hogy ne érje meg akkor meg mint hullán a csók, annyit segít a piac értelmén :D

ezért mondom hogy bakot lőttök ezzel az ötlettel ...

Lyra 04-09-2006 13:46

Az 1/A-ról erősen meg van a véleményem. Sokan visítanak, hogy a nagyok így meg úgy... De hogy tegyenek ellene az nuku. Benéz naponta 1szer azt bekkeli az időt. Amikor meg van 5-6 manus, aki akar ott valamit csinálni, akkor meg megy hogy /fent ülnek/ duma. Elfek, törpék... No és? Itt lent le lehet őket verni? Ott fent meg nem? Azannyát neki! Nagy károk? Na ha valaki 20% piaccal huncutkodik az sztem nyilvánvalóan rizikó. A másik meg az ebben, hogy neked is van erre lehetőséged, nem csak másnak. Akkor hol itt a kár? Hó???:confused:

Senki 04-09-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Lyra
Az 1/A-ról erősen meg van a véleményem. Sokan visítanak, hogy a nagyok így meg úgy... De hogy tegyenek ellene az nuku. Benéz naponta 1szer azt bekkeli az időt. Amikor meg van 5-6 manus, aki akar ott valamit csinálni, akkor meg megy hogy /fent ülnek/ duma. Elfek, törpék... No és? Itt lent le lehet őket verni? Ott fent meg nem? Azannyát neki! Nagy károk? Na ha valaki 20% piaccal huncutkodik az sztem nyilvánvalóan rizikó. A másik meg az ebben, hogy neked is van erre lehetőséged, nem csak másnak. Akkor hol itt a kár? Hó???:confused:

jó, mindenki ezt csinálja... és? szétmegy a piac lehetetlen árakra. és aki ezt nem tudja megtenni, az bebukja.... és félreértés ne essék, nem az én klánomat fogja érineni a probléma.

Batu 04-09-2006 16:19

Esetleg nem vonatkozna a 1/A-ra. Vagy úgy meghatározni a piac adta előnyöket, hogy minnél nagyobb az ori annál kevesebb a bónusz jár. Esetleg szinthez kötni a bónusz mennyiségét és 1/A-ra kicsi maradna. Vagy csak napi egy vásárlásra élne a bónusz. Lehetne ezen finomítani szvsz.

Lyra 04-09-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by Senki
jó, mindenki ezt csinálja... és? szétmegy a piac lehetetlen árakra. és aki ezt nem tudja megtenni, az bebukja.... és félreértés ne essék, nem az én klánomat fogja érineni a probléma.

Jó, ok. Csináld.. Azt nézd meg mi marad az oridból. IMHO kicsit túl liheged a dolgot. Ha neked 40% piacod van,akkor én mint hadi, vagy én mint varis, szanaszétszedlek cirka 1 12óra alatt... És ne mond hogy nem igaz. Tessék számolni.:mad:

Lyra 04-09-2006 21:26

Módosítok. Legyen 20%.....:D De akkor kell egy tolis is. És baj ha az 1/A-ban értelmet nyer a tolis?

spirit.. 04-12-2006 14:51

Quote:

Originally Posted by Batu
Miközben olvasgattam a topicot nagyjából ez a gondolat körvonalazódott bennem. Mondjuk ahány % az oriban a piac, annyi %-kal olcsóbb a nyersi. Esetleg ezt még lehetne szorozni (2*,+3*). Így nem lenne nagy előny, de értelmes lenne ott ,ahol gyakran égbe szöknek az árak.

És mondjuk mi lenne akkor ha mondjuk én kirakom a gabonát mondjuk 500ért,te meg 20%os piaccal megveszed mindezt 300ért,mert te olcsóbban kaphatod. Akkor ki fogja nekem kifizetni azt a 200mínuszt???

Batu 04-12-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by spirit..
És mondjuk mi lenne akkor ha mondjuk én kirakom a gabonát mondjuk 500ért,te meg 20%os piaccal megveszed mindezt 300ért,mert te olcsóbban kaphatod. Akkor ki fogja nekem kifizetni azt a 200mínuszt???

Szvsz a rendszer kompenzálná. Más megoldást erre nem látok.

All times are GMT +1. The time now is 19:55.